♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

CNBC-e Kahramanları Magnet Seti Herkese Hediye!

Spartacus ekibiyle özel röportaj, Mad Men hakkında bilmeniz gereken her şey ve The Matrix efsanesi... Hepsi CNBC-e Dergi’de! CNBC-e kahramanları magnet seti herkese hediye. CNBC-e Dergi Mayıs sayısı bayilerde! 

CNBC-e’de tarihin en büyük isyanı başlıyor! 6 Mayıs’tan itibaren her Pazar 23’te ekrana gelecek olan Spartacus’ün yeni sezonu hakkında her şey, CNBC-e Dergi’nin dizinin yıldız ekibiyle Los Angeles’ta gerçekleştirdiği röportajda.  Dahası Spartacus magnet çerçevesi ve Mad Men, The Simpsons, South Park ve Game of Thrones magnetleri dergi ile herkese hediye. 

Don Draper’ın kadınları, reklamın altın çağından günümüze uzanan sloganlar ve popüler kültürde Mad Men çılgınlığı... Özel Mad Men dosyasıyla CNBC-e Dergi’de 60’lara keyifli bir yolculuk. Derginin bu ayki sayısında 14 Mayıs’tan itibaren her Pazartesi 22’de ekrana gelecek olan The Matrix üçlemesinin ilham kaynakları ve ilham olduğu eserleri okuyabilirsiniz. Oscar’lı Kate Winslet’ın başrolünde oynadığı mini dizi Mildred Pierce’ta kim kimdir, The Vampire Diaries’in yeni sezonu, How I Met Your Mother’da Barney’nin gelini üzerine tahminler, Luck’ta hipodromun kahramanları, Desperate Housewives’a veda ve Mayıs’ta başlayacak yeni komediler hakkında bilmeniz gereken her şey ve daha fazlası CNBC-e Dergi Mayıs sayısında. 

Ayın sürpriz konukları, özel bölümleri ve sıradışı anlarını konu alan yazılar sayesinde CNBC-e ve e2 izlerken tek bir anı bile kaçırmayacak, ekran yüzlerinin hayatlarındaki son gelişmeleri öğrenerek gündemi takip edeceksiniz. 

Merakla beklenen çizgi roman uyarlaması Yenilmezler, Sean Penn’li Olmak İstediğim Yer ve Wes Anderson’ın son filmi Moonrise Kingdom... Vizyondaki filmler ve raflardaki DVD’ler ile bu ay sinemayı yine FİLM Dergisi'nden takip edeceksiniz. FİLM Dergisi, CNBC-e Dergi ile herkese hediye.  


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template