♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Strahovski : “Chuck Film Olursa Hazırım”

Bu akşam yayınlanacak iki bölümle ekranlara veda edecek olan dizi Chuck hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Final bölümlerine basın elemanlarının davetiyle başlayan süreç, bolca röportaj ve haber getirirken finalin hayranları tatmin edeceğinin altı sıklıkla çizilmişti. Bu açıklamaların dışında en önemli detay ise Yvonne Strahovski’den geldi. Güzel oyuncu muhtemel bir film projesinde rol almak için hazır olduğunu belirtti.

Uzun soluklu dizide anlatılan bolca hikayeye rağmen, her daim anlatılacak yeni hikayeler olduğunu vurgulayan Strahovski, “Eğer film projesi fikri ortaya çıkarsa oyuncu kadrosunun tümü olmasa bile büyük bir kısmı bu yapımın kadrosunda yer alacaktır'' dedi.

2007’de başlayan dizinin 5 yıl süren macerasında Sarah Walker olarak izlediğimiz oyuncu, ekibin birbirine bağlı olduğunun altını çizerek ''Birbirimizi seviyoruz. Günde 15 saatten fazla çalıştığımız zamanlarda bile çok iyi vakit geçirdik. Hep birlikte fanlarımızla birlikte geçrek bir topluluk olduk.Bu yüzden ortaya çıkacak bir film projesinde hepimizin orada olmak isteyeceğini düşünüyorum'' dedi.

Bu akşam iki saatlik özel bölümle ekranlara veda edecek dizinin, duygusal bir final yaşatacağı, fanları ağlatacağı ve onlara gerçek anlamda saygı duruşunda bulunacağı açıklamalarını da bir kez daha hatırlatalım.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template