♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Against The Wall İptal!

Lifetime'ın yaz sezonunda yayına verdiği ikinci polisiyesi de iptal oldu. Kablolu kanalın Eylül ayında başlayan diğer polisiyesi The Protector da, geçtiğimiz ay içinde iptal edilmişti. Böylece kanalın yaz sezonu dizilerinden beklediği başarıyı elde edemediği tescillenmiş oldu.

31 Temmuz'da yayınlanan pilot bölümle başlayan dizi polis ailenin kızlarının dedektifliğe kolay geçebilmek için iç işlerine katılması ve hemen ardından abilerinden birinin soruşturmalık olmasıyla açılış yapmıştı. Özgün bir baş karaktere sahip olmayan dizi, sıradan bir polisiye olarak görünüyor ama boşlukta izlenebilir duruyordu. Bu fırsatı da kullanarak 23 Ekim'de sezon finalini 13. bölümüyle yapmıştı.

Sezon finali yaptığı günden bu yana beklenen karar sonunda kanaldan geldi. Lifetime, dizinin ikinci sezonunun olmayacağını açıkladı. Vasat reyting oranlarının bir türlü istenen seviyeye gelmemesi de durumun sebebi olarak açıklanmakta.

Artık adet olduğu üzere, iptal kararının hemen ardından oyuncular twitter hesaplarından açıklama yaparak hem kararı doğruladı, hemde ekip ve fan gruplarına teşekkür etti.

Diziye dair kritiği burdan okuyabilirsiniz.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template