♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Paul Bettany Cinsel Devrim Yapacak!

Showtime'ın cinsel devrimi anlatacağı uyarlaması "Masters Of Sex"in başrol oyuncusu belli oldu: Paul Bettany

Thomas Maier'ın "Masters Of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, The Couple Who Taught America How To Love" adlı kitabından uyarlanacak dizi, 60'lı yıllarda gerçekleşen cinsel devrimi anlatacak.

Masters of Sex, William Masters ve Virginia Johnson'un cinsel bozukluklar, cinsel terapi başta olmak üzere cinselliğin konuşulabilir olmasını sağlayan iki psikiyatristin modern cinsel terapinin kurucuları oluşlarının öyküsünü anlatıyor. 

A Beatiful Mind, Dogville ve Master of Commander'dan hatırladığımız Bettany, William H. Masters'ı canlandıracağı dizide cinsellik üzerine araştırmalarda bulunurken ilk kez Amerikan dizisinde yer almış olacak. 18 Kasım'da Margin Call'la beyazperdede ağırlayacağımız İngiliz aktör "The Da Vinci Code"un Silas'ı olarak belleklere kazınmıştı.

Senaryosu Michelle Ashford tarafından yazılacak projede yapımcılar da belirlenmişken, Bettany'e eşlik edecek aktristin arayışları sürüyor. Dizinin ekranlara geliş tarihi konusunda ise henüz bir bilgi verilmiş değil... 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template