♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Danielle Panabaker ve Chloe Wang Intercept Kadrosunda


Pretty Little Liars’tan sonra denemeleri sonuçsuz kalan ABC Family’de arayışlar sürüyor. Gençlik aile dizilerinde bu sezon istediği etkiyi yaratamayan kanalın yeni projesi Intercept’in kadrosu şekilleniyor.

Büyük bir alanda geçrekleşen konuşmaların dinlenmesini sağlayan bir cihaz eden üniversite öğrencisi ve arkadaşlarının öyküsü olan dizi, cihaz sayesinde duydukları olayları çözmeye çalışmalarını anlatacak.

Dört kişilik bu takımın iki kadın üyesini Danielle Panabaker ve Chloe Wang oynayacak. Çekici ve havalı güzel Kat’i Panabaker canlandırırken, Wang ise akademisyen bilgi kurdu Tess’i oynayacak.

1987 doğumlu Panabaker, 2002'de başladığı kariyerinde birçok dizinin konuk oyuncu olarak yer almış iki sezon süren Shark ile farkedilmişti. Fiziğiyle sivrilen oyuncunun sinema kariyeri ise korku filmleriyle sürmekte. Yakın zamanda gösterime giren 13. Cuma, Koğuş ve Salgın'da izlediğimiz Panabaker gelecek yıl izleyeceğimiz Piranha 3DD'nin çekimlerini yeni tamamlamıştı.

Çinlilerin idolü olarak gösterilen Chloe Wang ise dört bölümden sonra yayından kaldırılan The Nightlife ile ekran serüvenine başlamıştı.

Dizi için oyuncu seçimleri devam ediyor…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template