♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“X-Files 3?” Gillian Anderson Buna İnanmak İstiyor


Amerika’nın en etkili bilim kurgu dizisi olarak yıllarca yayınlanan“The X-Files”ın üzerinden neredeyse 10 yıl geçti. Ama görünen o ki, dışarıda bu filme inanan en az hayran var: Gillian Anderson.

Ajan Dana Scully’yi canlandıran Anderson, bir “X-Files” filmi daha yapmadan rahat edemeyecek gibi. Ancak bu ciddi bir iş. 2008 yapımı son film "The X-Files: I Want to Believe" dünya çapında 68 milyon USD hasılat yaparak pek bekleneni vermemiş olsa da, on yıldır ortada olmayan bir proje için yine de kazançlı bir yapım olmuştu. En azından aynı kadroyu üçüncü kez bir araya getirmeye yetiyor gibi. Henüz akibeti ve ismi belli olmayan filmde Scully ve Fox Mulder (David Duchovny), uzaylıların gerçekten var olup olmadığını araştırmaya yönelik hikayeleri devam edecek.

Anderson Avustralya televizyonuna yaptığı açıklamada: “Umarım bu film olacak. Ortada böyle bir konuşma var. Senaryoyu kim yazıyor bilmiyorum ama birşeylere başlandığını biliyorum” diyor.

1990’lardan kalma popüler bir dizinin devam filmi ne kadar ilgi çeker bilmiyoruz ama sonuçta Hollywood’dan her şey beklenir.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template