♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Tom Hardy, “The Dark Knight Rises”taki Bane’i Anlattı

Tom Hardy, Christopher Nolan’ın filmi “The Dark Knight Rises”taki rol Bane’i anlattı.

“This Means War” filminin çekimleri sırasında Nolan’ın kendisini arayıp, bu kaslı ve maskeli kötü adamı oynamak isteyip istemeyeceğini sorduğunu söyleyen Hardy, ünlü yönetmene bakın ne demiş:

“Bir dakika, şimdi sen benim bir Batman filminde kötü adamı oynamamı ve bunu tek fena yanının bir maske takmak zorunda olduğumu mu söylüyorsun? Hımm, bir düşüneyim, seni arayacağım. Hayır, tabi ki seninleyim! Ne istersen!”

Daha önce beyaz perdede canlandırılan Bane karakterini oynamayı kabul ederken, bunu dezavantajları olabileceği kendisine hatırlatılan Hardy, Chris’e ve onun planlarına güvendiği belirtiyor.

Bane karakterini heyecan verici bulduğunu ve oynamak için sabırsızlandığını söyleyen Hardy, Joel Schumacher filmindeki adam olmadığını ve hayranlarının hayal kırıklığına uğramamalarını ifade ediyor. Diğerlerinin yetenekleriyle yarışmak için değil, ona verilen rolü en iyi şekilde yapmak için orada olduğunun da altını çiziyor. 

Maske takma konusunda da herhangi bir sıkıntı duymayan Tom Hardy, Bane karakterini hem kişilik hem de fiziksel olarak canlandıracağı için, bunun rolün bir parçası olduğunu ve problem olarak görmediğini söylüyor.




Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template