♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Romanek'in Locke And Key Israrı

Never Let Me Go ile adını duyuran ve yeni hayran kitlesi edinen Mark Romanek, Fox tarafından beğenilmeyerek rafa kaldırılan dizisi Locke & Key için yaşadığı hayal kırıklığını atmaya çalışıyor.

Joe Hill'in yaratıcısı olduğu, Gabriel Rodriguez'in çizdiği serinin uyarlamasının kendisi için büyük bir deneyim olduğunu belirten Romanek; "Harika olduğunu düşündüğüm çizgi romanın uyarlaması sırasında, çekimlerde çok şey öğrendim. Herkes çekimlerin başarılı olduğunu düşünüyordu. Televizyon dünyasının cilveleri ve bazı nedenler anlaşma sağlanamaması benim için hayal kırıklığı oldu" dedi.

90'lı yıllarda starların video kliplerinde yönetmenlik yaparak başladığı kariyerinde ilk kez dizi yöneten Romanek, uyarlamanın senaristi Josh Friedman'ın harika bir iş çıkardığını ve Steven Spielberg'in de diziyle özel olarak ilgilenmesinin kendisine gurur verdiğini de sözlerine ekledi.

Fox tarafından yayın takvimine uygun olmadığı açıklamasıyla rafa kaldırılan dizinin kadrosunda Miranda Otto ve Nick Stahl yer alıyordu. Son olarak Comic-Con'da yapılan pilot bölüm gösterimiyle Romanek ve yapımcılar ilgiyi yeniden canlandırmak ve yayınlanabilmek için ısrarını sürdürüyor. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template