♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Henry Cavill: “Amerikan İkonu Süper Kahramanları Oynadığım İçin Gururluyum”

Henry Cavill, Zack Snyder’nin filmi “Man Of Steel” için konuştu. Son dönemin aranılan İngiliz oyuncusu, rolü için yaptığı süper diyeti hakkında şöyle dedi:

“Günlük 5000 kalori alıyorum. Önce protein, sonrasında biraz karbonhidrat tüketmem gerekiyor. Böylelikle açlık dengemi koruyabiliyorum. Ayrıca günde 2,5 saat spor yapıyorum. Her ne kadar vucür limitlerimin üstünde olsa da, kendimi Superman gibi göstermek için bol bol kas çalışıyorum”.

Eh, ünlü kahramanın kıyafetini giyebilmek için formda olmak gerekiyor. Kostümü muhteşem bulduğunu belirten Cavill; onu giyip aynaya döndüğü an cidden role büründüğünü ve her şeyi unutup bunun şaka olmadığı idrakına vardığını belirtiyor. 

Filmin konusuyla ilgili ayrıntı vermekten kaçınan aktör, sadece rolü ve karakteri mümkün olduğunca gerçek oynamaya odaklandığını vurguluyor.

Bir İngiliz olarak, Amerikalı bir süper kahramanı canlandırmanın kendisini gururlandırdığını söyleyen Cavill, “demekki bir yerlerde bir şeyleri doğru yapıyorum” diyerek sözlerine devam ediyor.

Daniel Craig’den önce James Bond’u oynaması için isminin geçmesinden sonra, onu 007 smokininde görme şansımızın olup olmayacağı sorusuna ise: “Neden olmasın. Bu kesinlikle muhteşem olurdu. Eğer böyle bir teklif gelirse, bu fırsatı kesinlikle değerlendiririm. Ama tabi ki zamanlamanın da önemi var” diyerek cevap veriyor.


“Man Of Steel”in, 2013 yazında gösterime girmesi planlanıyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template