♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Vanessa Paradis'le Heartbreaker...



S: Bu filmde rol almayı neden istediniz?

Y: Senaryo beni çok güldürdü. Resmen büyülendim! Genelde, daha çok dram türüne ilgi duyuyorum ama bu kez, yönetmenin bakış açısına bayıldım. Ayrıca, Alex rolünde Romain Duris’nin oynaması da çok güzeldi, çünkü genel olarak o da bu tür filmlerde rol almıyor. Çekimler başladığında, ödüm koptu, acaip ayrık bir karakter çizdim.

S: Romantik komedi, casus filmi ve aksiyon filmi arasında kalan böyle bir filmde rol almak zor muydu?

Y: Başlangıçta biraz gergindim. Dram rollerinde ya da kalbinizi delip geçen duyguları ifade ettiğim anlarda hiç korkmam halbuki. Ama, HEARTBREAKER aksiyon dolu ve diyalogların da çok yerinde olması gerekiyordu. Biraz abartsanız, gülünç görünürdünüz, çok ustalıkla rol yapmak gerekiyordu.

S: Romain Duris ile olan dans sahnesinde endişelendiniz mi?

Y: Bu sahne için önceden çok çalışıp prova yapmak gerekeceğini biliyordum. Ama heyecanın yanısıra, bir yandan da bu sahneyi dört gözle bekliyordum. Çok çalıştık ama çok da güldük!

S: Oynadığınız karaktere kazandırmak istediğiniz nitelik neydi?

Y: Yönetmen de, ben de 1940’lı, 50’li yılların Hollywood yıldızlarının parlaklığını yakalamak istiyorduk. Yönetmen öyle kedi gibi bir Juliette değil, karakteri güçlü ışıl ışıl bir kız arıyordu. Ben de Juliette’e, otoriter ve enerjik bir hava verdim. Kostümlerim de müthişti, bolca yüksek topuk sayesinde feci feminin bir tip oldum çıktım. Başımı dimdik tutup kalçamı bir sağa, bir sola sallamam gerekti!

S: Diğer oyuncuların rollerini nasıl buldunuz?

Y: Romain’in, Alex karakteri olarak onca farklı tipi canlandırmasını izlemek çok etkileyiciydi. Sanki hayatı boyunca böyle yaşamıştı. En azından bir düzine meslek ve kimlik değiştirmiştir herhalde. Her zaman işi sonuna kadar götürüyor ama ustalıktan hiç ödün vermiyor. Onunla çalışmak çok hoştu. Ayrıca, beni çok etkileyen Julie Ferrier ve François Damiens ile birkaç ay boyunca beraber çalışmak da çok güzeldi.

S: Alex’in çiftleri birbirinden ayırma mesleği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Y: Alex çiftleri birbirinden ayırıyor çünkü onun işi bu. Mutlu çiftleri ayırmıyor ve sadece bir kadının başı derde girdiğinde müdahale ediyor. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template