♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Festivalin 30. yıl coşkusu Sinemalife’ta!... 42.Sayı Yayında!




Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi Sinemalife, Nisan ayında her zaman olduğu gibi birbirinden seçkin dosyalarıyla nitelikli okumalar sunmaya devam ediyor. Dergi, bu yıl 30. yıl coşkusu yaşayan İstanbul Film Festivali’ni kapağına taşıdı. Özel bir festival dosyasıyla okuyucusunun karşısına çıkan dergi, 1 Nisan da gösterime giren ‘Hop Dedik: Deli Dumrul’ filminin başrol oyuncularına da sayfalarını açtı. 9 ay önce dünya evine giren Emir&Ceren Benderlioğlu, söyleşi de çekimler sırasında canlandırdıkları karaktere nasıl konsantre olduklarını paylaştılar.

Bu önemli söyleşi haberinin yanında, Sinemalife Nisan sayısında hazırladığı önemli dosyalarla da dikkat çekiyor. Bir emlak reklamından yola çıkarak sinema dünyasının sembolü haline gelen Hollywood’un geçmişten günümüze yolculuğu derginin sayfalarında yerini aldı. Bunun yanı sıra, dünya sinemasında müzikal yapımlara ayrı bir parantez açılırken, Türk Sineması’nda komedi türü de masaya yatırılıyor. Ayrıca Sinemalife bu güne kadar yapılmış ve kült olan seri katil filmlerine de parantez açıyor.

Sinemalife’ın zoom sayfalarının bu ayki konukları ise, geçtiğimiz ay kaybettiğimiz, 70 yıllık Hollywood efsanesi olan Elizabeth Taylor, son yıllarda yıldızı parlayan mütevazi jön Mert Fırat ve ‘Amerikalı’ yönetmen Zack Snyder. Öte yandan yine geçtiğimiz ay ilki İzmir’de gerçekleştirilen Uluslar arası Animasyon Film Festivali ile ilgili izlenimi de okuyabilirsiniz. Meraklısının beğenerek takip ettiği, ‘Düş Perdesi’, ‘To Be Continued’, ‘Kült Diye’, ‘Kayıp Bakışlar’, ‘Modern Klasikler’ ve ‘Büyüteç’ köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakacaksınız. Vizyondakiler, beyazperdeden haberler, Nisan sayısında yeni çıkan DVD'ler ile gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarını da bulmanız mümkün. DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizlerin beklediği www.sinemalife.com sadece bir tık uzağınızda!..

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template