♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Terra Nova Sonbahar'a Ertelendi



Steven Spielberg'le merak uyandıran yeni bilim kurgu dizisi Terra Nova için heyecanlı bekleyiş sonbahara ertelendi. 

Yayıncı kanal Fox, ilk açıklamalarında mayısta özel iki bölümle başlayıp sonbaharda devam edeceğiz demişti. Dizinin şimdiye kadar üretilen en iddialı yapım olduğunu belirten yetkili ağız Kevin Reilly, bu ertelemenin arkasında yatan sebebin görsel efektlerin tamamlanamaması olduğunu söyledi.

Herşeyin istedikleri hale gelmesi için zamana ihtiyaç duyduklarını belirten Reily, görsel efekt ekibinin çığır açacak yeniliklere imza atarak çalıştıklarını ve herşeyin tamamlanması içinde şovun tarihini ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı.

2149 yılında nüfus patlaması ve kirlilik sebebiyle yok olma tehlikesi karşı karşıya kalan Dünya için kurtarma çalışmalarını anlatacak Terra Nova; bilim adamlarının geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmak adına zamanda yolculuk yapmalarıyla başlıyor. Gidilen tarih öncesi dönemde 150 milyon yıl geriye gidilince kendilerini "Terra Nova" adlı bölgede bulan kahramanlarımız (ki anne,baba ve iki çocuktan oluşan çekirdek aile) ilk insan kolonisi kurulması ve diğer insanlarla karşılaşmalarıyla devam ediyor ve bolca merak uyandırıyor. 

Jason O 'Mara, Shelley Conn, London Liboron, Naomi Scott, Stephen Lang, Allison Miller'dan oluşan oyuncu kadrosuna sahip dizinin yaratıcısı Kelly Marcel... Dizinin pilot bölümünü yönetecek isimse hayli tecrübeli ve Fringe'ın de pilot bölümüne imza atmış Alex Graves... 

Gerek konusu, gerek kamera arkası ekibiyle merak uyandıran dizi için ilk izlenimi verecek 31 saniyelik teaser şimdilik eldeki tek ipucu olmaya devam ediyor...


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template