♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Robertson ve Dekker’la Yeni Dizi: The Secret Circle…


Halen ikinci sezonuyla geniş kitleler tarafından izlenen “The Vampire Diaries” ekibinden yeni bir dizi daha geliyor. “The Secret Circle”…

L.J. Smith’in aynı adlı roman serisinden uyarladığı Vampir Günlükleri’yle başarılı işe imza atan Kevin Williamson bu kez Smith’in bir başka roman serisini karşımıza getirmeye hazırlanıyor. İyi ile kötünün savaşını konu edecek dizinin çekimler öncesi kadrosu da şekillenmeye devam ediyor.

Annesinin büyüdüğü yere dönüş yaptıktan sonra cadı olduğunu keşfeden Cassie’nin çevresinde dönen dizide, yüzyıllardır süren savaşın anahtarı olduğunu öğrenmesiyle New Salem yeni bir savaşın merkez noktası haline gelecek.


Aynı şirket ve ekibin arkasında durduğu yeni dizinin ekibine ayrıca Andrew Miller, Elizabeth Craft ve Sarah Fain’de yapımcı olarak katılmış durumda. Miller ve Williamson’un yazacağı pilot bölümün yönetmeni ise klip yönetmenliğinden dizilere transfer olduktan sonra Vampir Günlüklerini de yönetmiş bir isim Liz Friedlander. Friedlander böylece ilk pilot sınavını da vermiş olacak.

Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan dizinin başrol oyuncularıysa belli oldu. Yakın zamanda finalini yapan Life Unexpected’ın genç oyuncusu Brittany Robertson Cassie rolünü alırken, Terminator: The Sarah Chronicles’dan hatırladığımız Thomas Dekker’da Adam rolünü kaptı.

Lux Cassidy rolüyle, kendi üzerine kurulu dizide parlamanın keyfini yaşayan genç sarışın Robertson ile talihsiz şekilde bitmek zorunda kalan dizinin John Connor’ı Dekker’ın aynı dizide buluşması şimdilik gayet iyi görünüyor. Cadı meclisinde sık sık karşı karşıya gelecek ikili romantik işlere de girecek…

Kevin Williamson bir yandan dizinin senaryosu üzerinde çalışırken bir yandan da diğer iki karakteri seçmeye çalışadursun, çekimlerin 24 Mart’ta Vancouver’da başlaması planlanıyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template