♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Robin Hood Sinemalife’ın kapağında

Türkiye'nin İlk Online Sinema Dergisi Sinemalife’ın, Mayıs sayısı yayınlandı. Bu ay gösterime girecek Ridley Scott’un Robin Hood’unu kapağına taşıyan Sinemalife, geçmişten günümüze kadar beyazperdeye gelen Robin Hood’a ayrı bir parantez de açıyor. Son yılların hem dizi, hem tiyatro hem de sinema dünyasının aranılan oyuncusu olan Yeşim Ceren Bozoğlu ile doğaçlama olarak rol aldığı Bahtı Kara filmi üzerine keyifli bir söyleşi de yer alıyor dergide. Ayrıca “Takiye: Allah’ın Yolunda” filminin senaristi Kadir Sözen ‘Naylon Holdingler’ mağdurlarının acılarını anlattı. Merakla beklenen “Gözyaşı Sarayı” filminin oluşum süreci üzerine konuşan Binnur Karaevli de Sinemalife’ın sayfalarına konuk olan bir başka yönetmen.

Bu önemli söyleşi haberlerinin yanında dergide ışıltılı asalet Gwyneth Paltrow, tevazu, kalite ve yeteneğin simgesi Paul Giamatti ve ısınma turlarında olan bir yönetmen Jon Favreau’ya zoom yapılıyor.

Ayrıca dergide, sinemaseverlerin ilgisini çekecek, çok özel dosyalara da yer veriliyor. Toplumun popüler kültür yanılsaması sinemanın yanında, gerilim sinemasının köşe taşlarından olan Elm Sokağı’na giriş yapılıyor.

Öte yandan ‘Ne Varsa Eskilerde’ ve animasyon severler içinde ‘Düş Perdesi’ başlıklı köşelerimiz bu ayda takip edebileceksiniz. Masal Perdesi, To Be Continued, Kült Diye, Kayıp Bakışlar köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakacaksınız. Vizyondakiler, sanal kadraj, beyazperdeden haberler, pek yakında girecek filmlerin de yer aldığı Mayıs sayısında yeni çıkan DVD'ler ile birlikte ayın Blu-Ray’inden de haberdar olacaksınız. Ayrıca dergide gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarını da bulabileceksiniz. DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizlerin beklediği www.sinemalife.com bir tık uzağınızda.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template