♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ayberk Pekcan’ın İlk Sinema Filmi “Saç”ın Çekimleri Tamamlandı...


İzlenme rekorları kıran televizyon dizilerinde “Kurtlar Vadisi Pusu’da ŞEMO, Yaprak Dökümü’nde TALAT, Ihlamurlar Altında’da AYNALI-EKREM ” karakterlerini canlandırarak büyük beğeni toplayan sanatçının İlk sinema Filmi SAÇ’ın çekimleri tamamlandı.

Zuhal Olcay’ın başrolünü oynadığı “Hiçbiryerde “filmi ile tanınan Yönetmen Tayfun Pirselimoğlu son filmi SAÇ’la; RIZA, PUS, SAÇ üçlemesinin son halkasını da tamamlamış oldu. Pirselimoğlu’nun Filmleri Berlin, Montreal, Pusan, Edinburgh, Bafici, Sydney gibi dünyanın bir çok önemli ve prestijli festivallerinde gösterildi ve çeşitli ödüller kazandı.

SAÇ filminin başrol oyuncusu AYBERK PEKCAN ilk filmi ile ilgili şunları söyledi;

“Dramatik yapısı çok güçlü bir senaryo. Perukçuluk yapan Hamdi kanser hastasıdır. Asosyal kişiliğinin yarattığı yalnızlıkla Meryem, Hamdi’de saplantı halindedir ve bu saplantı ona cinayet işletecek boyuta kadar gelecektir. Ayrıca filmde kullanılan metaforlarla Hamdi’nin iç dünyası seyirciye süprizlerle yansıyacak.”

Sanatçı oynadığı dizilerde vücut dili, mimikleri, ses tonu ve kullandığı yöresel şivelerle oyunculuk kumaşının ne kadar sağlam olduğunu özetliyor.

"SAÇ" filmindeki görkemli performansı, Ulusal ve Uluslararası Festivallerde ses getirerek onurlandırılmaya çok yakın olan AYBERK PEKCAN, şu sıralar başarılı performansını ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde devam ettiriyor.

Filmin Nisan ayında vizyona girmesi plânlanıyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template