♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Usta komedyen Cem Yılmaz, Sinemalife’a konuştu


Türkiye’nin ilk online sinema dergisi Sinemalife yeni yılın ilk sayısında sayfalarına ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı konuk etti. Yeni filmi Yahşi Batı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirilen ünlü komedyen, filmiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ünlü komedyenin dışında dergi bu sayısında vizyona giren filmlerde aldıkları rollerle seyirciyi selamlayan birbirinden renkli simaları da buluşturdu. Bu isimler arasında her zaman demokrat duruşu ve politik tavrıyla da öne çıkan Lale Mansur yer aldı. Ünlü aktrist ile son oynadığı ‘Başka Dilde Aşk’ filminden, sinema dünyasına ve siyasete uzanan bir söyleşiyi okuyabilmeniz mümkün. Bu sayıda ayrıca genç bir oyuncuyu ile söyleşi de var. “Gecenin Kanatları” filminde yardımcı erkek oyuncu rolünde karşımıza çıkan Ferit Kaya ile darbelerle hesaplaşmanın beyazperdeye yansıyan yönü irdeleniyor.


Bu üç önemli söyleşinin yanında dergide, Ocak sayısında, bir aidiyet hikâyesi olan ‘Keane’ filmi de mercek altına alınırken, Bollywood’un Hollywood sinemasına etkisi ve ‘Sinemada Kıyamet’ filmleri konu başlıklı iki önemli dosya da yer aldı. Kanlı, teknolojik ve epik yapımların usta ismi Peter Jackson’a zoom yapılırken, To be continued, Masal Perdesi, Kült Diye, Film Terapi köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakacaksınız.

Vizyondakiler, beyazperdeden haberler, pek yakında girecek filmlerin de yer aldığı ocak sayısında, yeni çıkan DVD’lerden de haberdar olacaksınız. Ayrıca gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarının da yer aldığı dergide, DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizler bekliyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template