♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

‘Tuhaf hikaye’, Sinemalife’ın kapağında




‘Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi’ Sinemalife.com Şubat sayısında her zaman olduğu gibi zengin içeriğiyle okuyucusunun karşısında. 6 Şubat’da vizyona girecek David Fincher’ın yönettiği 13 dalda Oscar’a aday olan ‘Benjamin Button’un Tuhaf Hikayesi’ni kapağına taşıyan Sinemalife’da ayrıca ay sonuna doğru vizyona girecek ‘İki Çizgi’ filminin ‘her şeyi’ olan Selim Evci röportajını ilgiyle okuyacağınızı düşünüyoruz. Sinemalife.com da beğenerek takip edilen ‘Sinemahzen’ ile tarihi filmlere ‘Uçurtma İpi’ ile animasyona ve ‘To Be Contunued’ile televizyon dizilerine ayrı bir parantez açarken, her zaman olduğu gibi Blu-Ray de ‘The Dark Knight’ filmini bulabilecek sinemaseverler.
Bu önemli haberin dışında Sinemalife, ocak sayısında aksiyon filmlerinin adamı Clive Owen ve parlayan yıldız Kate Winslet ve usta yönetmen Ron Howard’a ‘zoom’ sayfalarını açtı. Ayrıca sinema eleştirilerinin de yer aldığı bu sayıda, vizyondakileri, sinema haberlerini, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmleri öğrenebileceksiniz.
Meraklılarının beğenerek takip ettiği ‘Büyüteç’de savaştaki çocukları anlatan ‘Masum Sesler’, replik de ise, Dallas savcısı Jim Garrison ile Washington’un Bay X’i arasındaki diyaloglarıyla hatırlanan ‘J.F.K’ filmini bulabilecek sinemaseverler. Bunun yanında, ilgi çeken Analiz, Sineretro, Kayıp Bakışlar Koleksiyoncusu köşeleri de her zamanki gibi okuyucuların karşısında. Çok sayıda kişinin katıldığı DVD ödüllü yarışma sayfalarında da okuyucuları güzel sürprizler bekliyor. Yeni çıkan DVD’lerin tanıtımının da yer aldığı dergi http://www.sinemalife.com/ yeni yüzüyle her ay bir tık uzağınızda...

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template