♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ghost Rider


70’li yılların enteresan çizgi roman serisi beyaz perdede…

Ama jenerikten sandığınız hiçbir şeyi gerçekleştiremeyen bir yapıyla. Tamamen bir film çekelim eğlenelim anlayışıyla ortaya çıkmış bir film bu.

Ne karakterler nede olay örgüsündeki sıradanlıklar sırıtmıyor bu yüzden. Camp filmlerinde olan sıradan her şey film geçit töreni yapıyor adeta. Şehrin sokaklarından çok, açık arazide uzayıp giden yollar, motorcu uğrakları ve hayalet kasabalar…

Özellikle kahramanımız Johnny Blaze’in ruhunu şeytana satmasına kadar geçen bölüm tamamen klişeler üzerinden çok yavan şekilde ilerliyor ve biran önce geçsin zaman hissi uyandırıyor.

Babası kanser olmuş haldeyken hala motorla uğraşan kahramanımızın yanına ‘Easy Rider’dan Peter Fonda’nın şeytan rolünde gelmesi enterasan… Tabi Blaze’in ‘söyle bakalım ihtiyar’ demesi de.

Hele kahramanımızın aşkı gülümsetiyor. Ağaca J&R kazımak da neyin nesi…Hangi çağdan kaldınız demezler mi? Ne Nicholas Cage’in nede Pete Fonda’nın rollerine yakışmadığı tamamen klişeler üzerinden ilerleyen ama eğlendiren bir film. Fazla düşünmeden izlenecek bir seyirlik.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template