♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ve Beklenen An Geldi: Invincible ilk cildiyle Athica’dan Raflarda!


Yayımlanacağı duyurusundan beri merak ve coşkuyla beklediğimiz “Invincible” Athica etiketiyle raflarda yerini aldı. Robert Kirkman’ın 2003 ila 2018 yılları arasında yayımlanan 144 fasiküllük serisi “Invincible” kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yaratmasının ardından kendi evrenini genişleterek en sevilen serilerden birine dönüşmüştü. Koleksiyonluk özel kitaplarla da desteklenen seri aynı adla çizgi diziye uyarlanmış ve 2021’de Amazon Prime ekranlarında yerini almıştı. Serinin etkisi halen sürüyor. 25 ciltlik serinin ilk kitabı “Aile Meseleleri” raflarda. Kitapçılara koşmadan durumayacağız elbette. Dilerim arayı çok açmadan yayımlamayı sürdürürler de kısa sürede tamamlanır diyerek pası bültene atıyorum.

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’dan uzun soluklu bir seri; Invincible.

Kızlar, sivilceler, ev ödevleri, süper kötüler... Şimdiye kadar okuduğunuz hiçbir şeye benzemeyen süper kahraman serisini keşfedin! Mark Grayson on yedi yaşında süper güçleri devraldığında kahraman olmanın çocukken okuduğu çizgi romanlar kadar siyah ve beyaz olmadığını görüyoruz. Süper kahraman olmayı öğrenme yolculuğunda yaşanan aksilikler illa ki olacaktır. Ancak ergenlik çağındayken Invincible yani yenilmez olmak hiç de fena olmaz. 2021’de Amazon Prime’da tv dizisi olarak da uyarlanan bu seri, hala en çok izlenenler listesinden hiç düşmedi. Tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran Invincible, Athica Yayınları’ndan çıktı!

Arka Kapak Yazısı:
Mark Grayson, tam da yaşıtları gibi. Amerika’da sıradan bir lisenin son sınıf öğrencisi.

Okuldan sonra ve hafta sonları berbat bir yarı zamanlı işi var. Kızlara fena halde düşkün ama onları tam olarak anlayamıyor. Arkadaşlarıyla takılmayı, cumartesi geceleri de geç yatmayı seviyor (tabii ki iyi çizgi filmler başlayana kadar). Mark’ı diğerlerinden ayıran tek şey, babasının dünyanın en güçlü süper kahramanı olması ve son zamanlarda onun da babasının güçlerini miras alıyormuş gibi görünmesi.

“Her zaman uzun soluklu, iyi işlenmiş ve bu saatten sonra yeni bir şey üretilemez denilen bir türün merkezinde gayet sağlam bir şekilde duruyor.”  -Kurt Busiek’in önsözünden

Invincible 1 / Robert Kirkman
Eser Alt Başlığı: Aile Meseleleri
Orijinal Adı: Invincible TPB 1 - Family Matters
Yayınevi: Athica Yayınları
Türü: Çizgi Roman
184 Sayfa
320 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template