♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Serdar Vatansever: İnsanın yeni macerası “Artık kendim için...” dediği noktada başlıyor.


Bildiğiniz tüm psikoloji kitaplarını unutun. Bu kitap bir psikoloğun danışanlarının hayatını değiştiren psikolojik bilgileri sizinle paylaşıyor. Seans odalarına herhangi bir sebepten gelemeyen, gerek olmadığını düşünen veya maddi durumu müsait olmayan birçok kişi için terapi odalarındaki teknikleri ve bakış açılarını bu kitap vasıtasıyla okuruyla buluşacak. Terapiden en çok faydalanan insanlar terapiye “artık kendim için” diyerek başlar. Bu yüzden yaşadıklarınız kendinizle aranızı bozulduysa bu kitap güzel bir başlangıç olacak. Psikolog gözüyle kendinize doğru soruları sorarak tıpkı terapide gibi sorunlarınızla yüzleşecek ve çözüme yaklaşacaksınız. Doğru bildiğiniz yanlışları görecek, bazen de hiç dikkat etmediğiniz ama her gün karşılaştığınız durumları farklı perspektiften ele alacaksınız. 

Uzman Psikolog Serdar Vatansever, kendisiyle yüzleşme cesareti olan herkese sayfaların arasına gizlediği rehberle yolculuğunda eşlik ediyor. Psikolojik bilgiler, örnekler, deneyler ve öneriler içeren Artık Kendin İçin Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı. 

Arka Kapak Yazısı:
“BEN BAŞIMA GELENLERİN TOPLAMI DEĞİLİM, OLMAYI SEÇTİĞİM KİŞİYİM.” -CARL G. JUNG

Kendi hikâyende verdiğin mücadele içinde artık değiştirebileceğin tek kişinin kendin olduğunu fark ettiğin bir dönemdeysen ve artık kendine iyi gelmek istiyorsan, değiştirmeye çalıştıklarından artık fazlasıyla yorulduysan ve artık kendine iyi gelmen gerektiğine karar verdiysen bütün bunlar şu an bu kitaba denk gelmenin sebebi olabilir. Seans odalarında yıllarca gözlemlediğim kadarıyla insanın yeni macerası “Artık kendim için...” dediği noktada başlıyor.

Bu kitapta farklı yerlerden serüvenine dokunacak birçok psikolojik bilgiyi bir araya getirdim. Bazen bir terapist, bazen doğrularla canını yakan bir arkadaş gibi olacağım sana.
Bu yolculukta sana eşlik etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim...

Artık Kendin İçin / Serdar Vatansever
Yayınevi: Destek Yayınları
Türü: Kişisel Gelişim
200 Sayfa
170 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template