♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Can Kozanoğlu ve Mirgün Cabas'dan Bir Nevi Yazı Atölyesi: İlk Sayfası


Sevdiğimiz kitaplar nasıl kurgulanıyor, nasıl yazılıyor? Can Kozanoğlu ve Mirgün Cabas soruyor, edebiyatımızın önde gelen yazarları yanıtlıyor. İlk Sayfası, yazarlarının anlatımıyla bir nevi yazı atölyesi niteliğinde.

Can Kozanoğlu ve Mirgün Cabas, edebiyatımızın önemli isimlerine kitaplarının "ilk sayfası"nı nasıl yazdıklarını soruyor!

Bu soruyla başlayan keyifli sohbetler, yazarların birbirinden farklı ve değerli yazma deneyimlerini aktardıkları bir yazı atölyesine dönüşüyor.

Yirmi beş önemli yazar, yazma tarzlarını, alışkanlıklarını, takıntılarını, yeni projelerini, edebiyata ilişkin düşüncelerini, dünyaya, insanlığa dair endişe ve umutlarını büyük bir cömertlikle paylaşıyor.

İlk Sayfası, yolun başındaki yazarlara kendi yönlerini çizmelerinde yardımcı olacak bir kaynak niteliğinde.

Kitapta yer alan isimler: Ahmet Ümit, Hakan Günday, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Saygın Ersin, Murat Menteş, Nermin Yıldırım, Hikmet Hükümenoğlu, Zülfü Livaneli, Yekta Kopan, Alper Canıgüz, Deniz Yüce Başarır ve Başar Başarır, Latife Tekin, Behiç Ak, Murat Uyurkulak, Cem Akaş, Celil Oker, Doğu Yücel, Sevin Okyay, Müge İplikçi, Ercan Kesal, Ayfer Tunç, Mine Söğüt, Sezgin Kaymaz, Pınar Kür.

#söyleşi #edebiyat #hayat #türkiye #roman #öykü
 
İlk Sayfası / Can Kozanoğlu - Mirgün Cabas
Yayınevi: Can Yayınları
Dizi: Çağdaş
Tür: Söyleşi
Sayfa Sayısı: 384
Fiyat: 220,00 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template