♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Webtoon’lar ilk kez Türkçede!


Athica yayıncılığa yepyeni bir türü okurlarla buluşturarak merhaba dedi. Kore’de dijital olarak yayınlanan çizgi romanlar (webtoon) artık Türkçede! 

Kore’den webtoon’lar dışında manhwa’ların da yer aldığı yayın planı kapsamında Athica etiketiyle dünyanın dört bir yanından ödüllü fantastik ve bilimkurgu kitaplar da okurla buluşacak. 

Yalnızca Kore çizgi romanlarını değil Japon mangalarının seçkin örneklerini de okura sunacak olan Athica, dünyanın her köşesinden her yaştan okura hitap edecek renkli, çeşitli, eğlenceli kitaplarla farklılıklarımızın değil benzerliklerimizin altını çizerek evrensel bir bakış geliştirecek. 

Türkiye ile Kore arasında şimdiye kadar yapılan en büyük çaplı çalışmayla kültürler arasında köprü kuran Athica hem manhwa ve webtoon türünün ülkemizde yaygınlaşmasında etkin rol oynayacak hem de genç yetişkin okurlara başka yerde bulamayacakları alternatifler sunacak. 

Herkes aynı şeyi okuyor, herkes aynı şeyi giyiyor, herkes aynı yerlere gidip benzer şeyler yapıyor gibi görünen çağımızda bu tek sesliliğe mecbur olmak istemeyen herkesin yayınevi olma niyetiyle yola çıkan Athica alışılmışın dışında çizgisiyle yayıncılığa yeni bir soluk getirecek. 

Sınırların ötesinde yayın çizgisiyle okurları Türkçede daha önce hiç yayımlanmamış eserlerle buluşturan Athica hem yaş gruplarını hem de kültürleri birleştirici bir unsur olacak. 

Athica; Destek Yayınları, Karakarga Yayınları, Genç Destek ve Beyaz Baykuş Yayınları’nın da dahil olduğu Destek Medya Grubu’nun bir markası.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template