♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan’ın “Terör Her Yerde!” serisi ikinci kitap “Biyoloji ve Teknoloji Terörü” ile sürüyor


Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan yeni kitabı “Biyoloji ve Teknoloji Terörü” ile “Terör Her Yerde!” serisinin ikinci kitabını okurlarına sunuyor.

“Kitaplarda teröre, sadece bilinen bakış açısıyla ve kanıksanan tarifiyle değil, benim penceremden yani kitaplarda açıklamaya çalışacağım boyuttan bakarak genelde tüm insanlığa, özelde de ülkemiz insanına zarar veren eğitim, biyolojik, teknolojik, sosyal genetik terörlerini sizlerle paylaşmak ve bunlar konusunda farkındalık kazandırmak istiyorum.” diyen Altan serinin bu kitabında: gen çalışmaları, bulaşıcı hastalıklar, virüsler, salgınlar, kan gruplarıyla hastalıklar arasındaki ilişki, biyolojik unsurların silah olarak kullanılması, bilimsel çalışmaların insanlığı sürüklediği nokta ile başlayan; dijital terör, 5G, teknolojinin kontrol mekanizması olarak kullanılması, teknoloji ve tarım ilişkisi, siber terör ve uzay çalışmalarına uzanan bu kapsamlı incelemesinde biyoloji ve teknoloji bağlamında insanlığa yapılan kötülükleri terör olarak irdeliyor ve okurlarına çağımıza başka bir pencereden bakma fırsatı veriyor.   

GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ İLK ÜRÜN DOMATESTİ, SON ÜRÜN İNSAN OLACAK!

İnsan maalesef içinde yaşadığı doğanın sadece bir parçası olduğunu unuttu; teknolojiyi kullanarak önce doğayı, sonra gıdayı bozdu ve sıra artık kendisindeydi!

İnsan DNA’sı ve ardından RNA’sı yani insanın fabrika ayarlarına girildi ve bu ayarlarla ciddi şekilde oynanarak ana sistem bozuldu! Üstüne bir de laboratuvarlarda oluşturulan virüsler yoluyla insanlık tehdit altına alındı.

Teknolojiyi, insanlığa zarar verebilecek şekilde bu kadar yaygın hale getirmek ve kullandırmak insanlığa karşı gerçekleştirilen bir terörden başka bir şey değildir. Daha hızlı, daha ileri, daha teknolojik, daha fazla sanayi, daha çok para derken kimyasallara, toksinlere, virüslere boğulduk, hem de bunları kendi ellerimizle meydana getirdik.

Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan, Terör Her Yerde serisinin ikinci kitabında, gıda terörü, genetik çalışmalar, biyolojik unsurların silah olarak kullanılması, dijital terör, yapay zekâ, uzay çalışmaları ve daha birçok konu hakkında bilinmeyenleri anlatıyor ve soruyor:

Daha az insan gücüyle daha fazla kazanç elde etmek isteyen güçler, daha az insana ihtiyaç olacak bu Yeni Dünya’da, insan nüfusunu azaltmak için biyoloji ve teknolojiden faydalanıyor olabilir mi?
Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan’ın yazdığı Biyoloji ve Teknoloji Terörü Destek Yayınları’ndan çıktı.

Biyoloji ve Teknoloji Terörü / Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan
Yayınevi: Destek Yayınları
Türü: Araştırma
Sayfa Sayısı: 256

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template