♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sean Penn’in karamizah anlatısı “Bob Honey” Türkçede!

Dünyaca ünlü aktör/yönetmen Sean Penn’in geçtiğimiz yıl kitaplaşan anlatısı “Bob Honey Who Just Do Stuff” dilimize kazandırıldı. “Bob Honey Türlü İşlerin Adamı” adını alan kitap, Alakarga etiketiyle 4 Kasım’dan itibaren raflarda yerini alıyor. Penn’in ilk olarak 2016’da podcast olarak yayınlanan anlatısı, 2018 Mart’ında kitaplaşmış ve beğeniyle okunmuştu. Geçtiğimiz Eylül ayında ikinci kitap “Bob Honey Sings Jimmy Crack Corn” ile devamı da gelmişti. Kitabı heyecanla bekliyor pası da bültene atıyoruz.

Dünyaca ünlü aktör ve aktivist Sean Penn’in kaleminden, müthiş bir karamizah anlatısı... Romanın kahramanı Bob Honey, görünüşe göre tipik bir Amerikan erkeği ama aslında bir kiralık katil. Fosseptik depoları satmak, başka ülkelerdeki diktatörler için havaifişek gösterileri düzenlemek gibi işler yapıyor. Ama sonra işler karışmaya başlıyor ve gittikçe çığırından çıkan Amerikan siyaseti karşısında isyan bayrağını çekiyor. Muhteşem Sean Penn, bu romanıyla edebiyat sahnesine unutulmaz bir biçimde girdi.

“Böylesi korku ve endişe dolu bir yaşamı anlatan bir romanı okurken ne denli eğlendiğimi söylemek kulağa rahatsız edici gelebilir ama gerçek bu. Thomas Pynchon ve Hunter S. Thompson’ın da bu kitabı severek okuduklarını sanıyorum.”
SALMAN RUSHDIE

Bob Honey Türlü İşlerin Adamı / Sean Penn
Türkçesi: İlya Denizeli
Alakarga, Ekim 2019
Sayfa: 200
Fiyat: 25 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template