♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ruhun Gıdası Kitaplar "Hakkında Her Şey" Serisini Üç Kitapla Genişletiyor

Ruhun Gıdası Kitaplar, ilkini (Maydanoz) 2016’da yayımladığı özel serisi “Hakkında Her Şey”i üç yeni kitapla genişletti. Patlıcan, Elma ve Tarçın şimdi ön siparişle yayınevinin sitesinde (shop.ruhungidasikitaplar.com) ve kitap satış sitelerinde ön siparişte. Yeni kitaplarla birlikte “Hakkında Her Şey” serisi toplam 6 kitaptan oluşuyor.

2016’dan bu yana Maydanoz, Domates ve Portakal ile okura tarifle birlikte bilgi sunan “Hakkında Her Şey” serisinin yeni kitapları ön siparişle okurla buluşmaya başladı. Serinin yeni üyeleri olan Patlıcan, Elma ve Tarçın 15 Şubat’tan itibaren de raflarda yer alacak.

Patlıcan Hakkında Her Şey
Bu meyvenin (evet, o bir meyve) seveni çok ve elbette sevmeyeni de öyle. Ama Hint, Türk ve Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi haline gelişi, çeşitleri, nasıl yetiştirildiği, nelerinin yapıldığı ve diğer ilginç bilgileri ile Patlıcan bu kitabın yıldızı. Hakkında Her Şey serisinin yeni üç kitabından biri olan bu kitapta, Patlıcan hakkında bilinmesi gereken bütün bilgileri ve tarifleri topladık, sizlere sunduk. 

Elma Hakkında Her Şey
Meyveler arasında en çok onu üretiyor ve belki de en çok onu seviyoruz; üstelik binlerce çeşidiyle. Onu yiyor, içiyor, bir sürü tarifte kullanıyor, sirkesini dahi yapıyoruz. Elbette ki Elma'dan bahsediyoruz. Sabahları kendimize gelmek için kahveden daha etkili olduğunu bile biliyoruz.

Tarçın Hakkında Her Şey
Hoş görüntüsü ve mis gibi kokusuyla vazgeçilmez baharatlardan olan Tarçın'ın, Asya'dan mutfaklarımıza olan yolculuğunu ve ona dair her şeyi okumak ister misiniz? Kaç çeşidi var? Toz mu çubuk mu? Neye iyi geliyor ? Nelerde kullanılıyor?

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template