♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

April Yayıncılık, Yeni Yayın Sezonuna Hazır

Murat Uyurkulak’ın “Merhume”si, Özgür Mumcu’nun “Barış Makinesi”, Sinem Sal’ın “Dank”ı ve Adam Fawer’in “Oz”u ile 2016’da okuma keyfi yaşatan April yayıncılık yeni yayın döneminde de aynı keyfi yaşatmak üzere geliyor. Bayramımızı kutlayan April, büyük heyecanla hazırlandıkları yeni yayın döneminde yayımlayacakları kitapları duyurdu...

Ian Treggillis'in “Mekanik”ini, Han Kang'ın “The Vegetarian”ını, Rabih Alameddine'in “An Unnecessary Woman”ını, kuantum romanı “Superposition” ve Tibor Fischer’in yeni romanını aynı heyecanla bekliyor ve şimdiden herkese öneriyoruz. Alper Canıgüz ve Bahadır Cüneyt Yalçın’ın yeni kitaplarına da kavuşursak değmeyin keyfimize... İşte April Yayıncılık’ın yeni yayın sezonunda yayımlayacağı kitaplar... 

Dünyaca ünlü yazar Jodi Picoult “Ayrılık Vakti” ile bir kez daha aşkın, sadakatin, bağlılığın sınırlarını sorguluyor. Tüm romanları arasında ayrıcalıklı bir noktada duran Ayrılık Vakti, Amerikan aile sistemine dair önemli eleştiriler içeriyor. 

Game Of Thrones serisinin yaratıcısı George R. R. Martin'in "yeni büyük yetenek" diyerek övdüğü Ian Treggillis'in Alchemy Wars Triology'si, “Mekanik” adlı ilk kitabıyla okurlarla buluşuyor, April Fantastik serisinin önemli kitaplarından olacak. 

John Perkins'in "Bir Ekonomik Tetikçinin Yeni İtirafları" kitabı, ekonomik tetikçi serisine genişletilmiş ve yeni bölümleriyle dahil olacak. Perkins bir kez daha uluslararası komploların peşinde. 

Man Booker International'ın sahibi Han Kang'ın The Vegetarian'ı Korece aslından dilimize çevrildi, son hazırlıkları yapıyoruz ve hemen devamında kitabımız raflarda. 

Aile Hayatı ile büyük ilgi gören, Folio ve Dublin Award sahibi Akhil Sharma'nın An Obedient Father adlı romanı okurlarla yeni sezonda buluşacak. 

Rabih Alameddine'in Man Booker finalisti “An Unnecessary Woman” adlı romanı da yeni sezonda raflarda. Beyrut'u, Lübnan tarihini bir kadının gözünden dinleyeceğimiz, sert bir roman geliyor.  

Olasılıksız'ı sevenlerin özellikle ilgisini çekecek “Superposition” adlı "kuantum romanı" da yakın zamanda okurlarla buluşuyor. Paralel kurgu ile heyecanlı bir yolculuk başlıyor. 

ITEF kapsamında ülkemizi yakın zamanda ziyaret eden, Düşünce Çetesi ve Tanrı Olmak Güzel adlı romanlarıyla büyük ilgi gören Tibor Fischer yakın zamanda okurlarla buluşuyor. Ufak bir ipucu, yazarımız yeni romanında Türkiye'yi de duraklarından biri yapıyor .

Kurt Vonnegut'ın çevrilmemiş kitapları ve yeni baskıları Algan Sezgintüredi editörlüğünde okurlarıyla buluşacak. 

Alper Canıgüz, Murat Menteş, Bahadır Cüneyt Yalçın, Nihat Genç, Halil Babilli, Sezgin Kaymaz, Algan Sezgintüredi, Saygın Ersin gibi isimlerin yeni kitaplarını yeni yayın döneminde bekliyoruz. Başlangıcı ise Afşin Kum ile yapıyoruz. Afili Filintalar'daki paylaşımlarından, OT dergisindeki yazılarından okurların tanıyacağı Afşin Kum, Sıcak Kafa adlı ilk romanıyla bu ay okurlarla buluşacak. 

Her sene olduğu gibi bu sene de Şahane Hatalar serisine devam, Zaytung almanaklara devam.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template