♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Diziay.com - Yüksek Kalitede Yabancı Dizi izleme

Sinema sektörünün ve yeni teknolojilerin bize sunduğu nimetler alışkanlıklarımızı günden güne değiştiriyor. Eskiden kaçırılan bir film için üzülürken ya da bir filmi sinemada izleme hayali kurarken artık vizyona girmemiş filmler bile internete düşmekte. Böyle olunca da haliyle, internetten film izleme üzerine yeni bir izleyici kitlesi ve yeni izleyici platformları oluşmaya başladı. Yerli televizyon dizileri belirli yaştaki insanlar için cezp edici olsa da, özellikle gençler bu yerli içeriklerden farklı ve daha da kaliteli yapımların arayışının içine girdiler. Cnbc-E kanalında gösterilmeye başlanan diziler ve Lost dizisi ile gittikçe şekillenen bu akım, genç kuşağı dizi film izleme konusunda geri dönülmez bir yola sürükledi. "Torrent nedir? Torrent nasıl kullanılır?" soruları artık her kuşaktan, sosyal yapıdan gençler için cevaplaması basit sorulardı. Bu büyük takipçi akımı yapımcılara yüksek geliri getirdi ve ortadaki pasta için rekabet, rekabetle birlikte de daha çok izleyici toplayabilmek için kalite ve yapımlara harcanan para arttı. Diziler filmleri, filmler dizileri etkiledi ve bir anda hangisini izleyeceğimizi şaşırdığımız onlarca kaliteli yapımı karşımızda bulduk. 

Bugün sizlere tanıtacağımız site, internet üzerinden yabancı dizi ve film izleme alışkanlıklarınızı değiştirecek, sık kullanılan sitelerinizden bir haline gelecek bir proje. Site adı Diziay.com. yabancı dizi izle anahtar kelimesini kendine hedef seçmiş,yılların getirdiği tecrübe ile emin adımlarla ilerleyen  en iyi yabancı dizi izleme sitesi Diziay. Eski ve yeni 400'ün üzerinde yabancı dizi, piyasada bulunan en yüksek görüntü kalitesi seçilerek sitede yayınlanmış. Genelde 1080p versiyonları bulabiliyoruz ama oynatıcı-player üstündeki HD butonu ile 720p, 480p ve 360p seçeneklerini de seçmek mümkün. Diziler, yurtdışında yayınlandıktan 4-5 saat sonra çevirisi yapılmış halde sitede yayına alınıyor ve takipçilerine bildirim gönderilerek izleyici ile buluşturuluyor. Günü gününe takip ettiğiniz Game of Thrones, Person of Interest, Gotham gibi popüler dizilerin yanı sıra Oz, Fringe, Lost, Heroes gibi efsaneleşmiş diziler de sitede yer almakta.

Sitenin bir diğer önemli özelliği ise Türkçe dublaj yabancı dizi konusunda alternatif sunması. Altyazı takibinde zorluk çeken ve "orjinal ses olmasa da olur, yeter ki konuyu kaçırmayalım" diyen kesimin sayısı da az değil. İngilizce bilmeyen kişiler için altyazı takibi de bazı zamanlarda zorlayıcı olmakta. Diziay, Türkçe dublaj dizi izleme seçeneğini de izleyicilerine alternatif olarak sunuyor.

Diziay sitesinin olmazsa olmaz bir artısı ise yabancı dizilerin yanı sıra güncel yabancı filmlere de yer vermesi. Gene 1080p Full Hd kalitesinde ve Türkçe dublaj alternatifleriyle. Özetle hem diziler hem filmler için farklı farklı sitelerde arama yapmak yerine, Diziay adresinde aradığınız tüm içerikleri birkaç tıklama ile bulabiliyorsunuz. Tavsiye sitelerimiz arasında yer alan bu web sitesine bir göz atmanızda yarar var. Keyifli seyirler dileriz.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template