♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kurgu İçinde Kurgu, Yalnızlık İçinde Yalnızlık, İstanbul İçinde İstanbul

Yazar Selahattin Nehir, ilk kitabı İstanbul Yalnızları ile okurları Türkiye’nin bilinçaltında bir keşfe çıkarıyor; kurgu içinde kurgu sunarak anlattığı İstanbul imgeleri arasında yalnızlık duygusunu derin bir şekilde ele alıyor. İstanbul Yalnızları, Editura etiketiyle tüm kitapçılarda! 

…vururum seni İstanbul
Vururum en yeşil baharından
denizinden vururum seni masmavi kanarsın…
masmavi ağlarım sana
kendimi vurdurma bana
topla kendini
topla kendini ey şehri-i istanbul
Naşide Göktürk

İkinci Abdülhamid döneminde yaşayan Alxas ile günümüzde yaşayan İsmet'in iç içe geçen ve ardından "parçalanan" hikâyelerini iki farklı yüzyılın etkileyici İstanbul imgeleriyle anlatıyor İstanbul Yalnızları.

Kafka'nın, “İçimizdeki donmuş denize inen balta gibi olmalı,” dediği romanlardan biri İstanbul Yalnızları.

Korkunç dürüstlüğü, cesur çözümlemeleri, keskin dili, vurucu sürprizleri ve etkileyici finaliyle Çağdaş Türk Edebiyatı’nın en şaşırtıcı örneklerinden biri...

Selahattin Nehir, İstanbul'da doğdu. Ortaokulu ve liseyi Tarabya'da tamamladı.Okul hayatı boyunca İstanbul ve Türkiye çapında hentbol dalında çeşitli şampiyonluklar kazandı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Farklı pek çok alanda mesleki deneyimleri olan yazar, seyahat etmeyi ve kitap okumayı çok seviyor. Yazar sosyal medya alanında da çeşitli çalışmalar yapan önemli isimler arasında yer alıyor.

İstanbul Yalnızları / Selahattin Nehir
Roman
216 sayfa
15.00 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template