♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Róisín Murphy ve Mark Ronson İstanbul’u Dans Ettirmeye Geliyor : Superga

İtalya’nın günlük yaşam stilini kendi renklerine boyamaya devam eden Superga, bu sefer İstanbulluları müzik ve eğlenceyle buluşturuyor. Superga Presents People of Istanbul 2015 bu sene 19 Eylül’de Life Park İstanbul’da düzenlenecek. Müzikseverleri buluşturacak festivalin heyecan yaratan programı da açıklandı. Amy Winehouse, Bruno Mars gibi isimlerle çalışan Grammy ve Brit Ödülü koleksiyoneri İngiliz prodüktör Mark Ronson ve moda dolu yeni canlı şovuyla modern elektronik müziğin en önemli trendsetter’larından Róisín Murphy festivalin merakla beklenen isimlerinden. 

Çıkış parçası ‘Walk’la kendine yeni bir kulvar açan Kwabs ve İsveç’in yeni medarı iftiharı Kate Boy da genç ve önemli konuklar arasında.

Festivalin bu sene İstanbullu ev sahipleriyse; beklenmedik beat’leriyle hip hop’a farklı bir yorum getiren Mode XL ve herkesin yeni sevgilisi Ah! Kosmos...

Yılın bu en büyük buluşmasında elbette müzik dışında; People of Istanbul Bazaar, ilk defa karşılaşacağınız aktiviteler ve her festivalde karşılaştığınız ama yapmaya doyamadığınız eğlencelikler sizi bekliyor. 

Avantajlı biletler Biletix’te: 
http://www.biletix.com/etkinlik/SLCO1/TURKIYE/tr


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template