♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

GO! Kitap’tan Yeni Seri : Yağmur Yağarken

Yayımladığı her kitapla büyüyen ve türün öncü markası haline gelen GO! Kitap yeni bir seriye başlıyor. Amerikalı yazar Lisa De Jong’un Eylül 2013’de başlayan ve kısa sürede gördüğü ilgiyle dört kitaba ulaşan serisi “Rains”, ilk kitap “When It Rains”le başlıyor. “Yağmur Yağarken” adıyla ve yine orijinal kapağıyla bu ay raflarda...

Yazarın ara kitap “After the Rain” ile devam ettiği seri, 2014 yılında yayımlanan iki kitap “Changing Forever” ve “Living with Regret” ile üçleme halini almış. Goodreads ortalaması 4.34 olan ilk kitap övgülere boğulmuş. Anlaşılan romantizm içimize işleyecek... 

Hazır yeri gelmişken Go! Kitap üzerine bir kaç şey söyleyeyim. Geçtiğimiz günlerde instagram hesaplarından okurlarına sevgilerini ve teşekkürlerini sunmuşlardı. İşlerini ne kadar iyi yaptıklarını cevaplardan fark edebilirsiniz. Birçok yayınevi ile iletişimde olan biri olarak ilk kitaplarından bu yana hiç sorun yaşamadığım tek yayınevi. Kargoları hep zamanında gelir, bültenleri hiç aksamaz, en ufak değişikliği bile haber verirler. Aynı şekilde okurlarıyla da iletişimleri çok iyi... Kapaklarını okuruyla birlikte seçiyorlar, okurlarının görüşlerini önemsiyorlar. Artık standart haline gelen mıknatıslı kapaktan bahsetmiyorum bile... Aynı şekilde devam edeceklerine şüphe yok... Umarım tüm yayınevlerine örnek olurlar.  

Hayatım bir gecede sonsuza dek değişti.
Beau benim ilk aşkımdı. Sonra her şey altüst oldu. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ona nedenini söyleyebilsem keşke. Ama söyleyemem. Hiç kimseye söyleyemem. Ona ne kadar ihtiyacım olduğunun farkında bile değilmişim. Ta ki gidişiyle yapayalnız kalana kadar.

Sonra Asher Hunt çıkageldi. Büyüleyici bakışları ve muzip gülümsemesiyle... Herkes ondan uzak durmamı söylüyordu. Oysa onun tek yaptığı beni esir alan acılarımı dindirmekti.

Ben, kaderimin o yağmurlu gecede mühürlendiğini sanıyordum ama Asher bana bunun sadece yeni bir başlangıç olduğunu gösterdi. Beni kurtardı. Bana yeniden umut verdi.

Ama şimdi hayatım bir sır yüzünden bir kez daha altüst olmak üzere...

Eser Adı : YAĞMUR YAĞARKEN
Yazar : LISA DE JONG
Yayınevi : GO!
Çeviren : Duygu Yücel
Editör : Nurten Hatırnaz 
Sayfa Sayısı : 400
Etiket Fiyatı : 17.00 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template