♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Esen Kitap’tan Çocuklara Tatil Hediyesi : Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi

Yaz tatilini kitap okuyarak geçiren çocuklara eğlenceli bilgilerle öğrenme fırsatı Esen Kitap’ın yeni serisiyle başlıyor. “Çocuklar İçin Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi 1” raflarda.

Matthew Morgan ve Samantha Barnes’ın 2004 yılında yayımlanan “Children's Miscellany: Useless Information That's Essential to Know” ile başlayan seri üç kitap olarak 6-10 yaş arası çocuklar için önerilen bir kaynak olmanın yanı sıra aynı zamanda birçok satar... 

Gerekli ya da gereksiz bilgiye ne zaman nerede ihtiyacımız olacağını asla bilemeyiz. Üstelik bu bilgiler dünyanın her yerinden hem eğlenceli hem de ilginç bilgilerse… Çocuklar İçin Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi’nin 1. cildi çocukların en eğlenceli kitabı olmaya aday bir kitap. Evde, okulda, tatilde, arkadaşlarla buluşmada eğlenceli soru-cevaplarla ve akıl yürütmeyle keyifli dakikalar sunan kitap, çocukların okuma faaliyetlerine renk katıyor.

İnek nasıl sağılır? Dinozorların soyu neden tükenmiş olabilir? Hokkabazlık nasıl yapılır? Yaygın fobiler nelerdir? Antik dünyanın yedi harikası hangileridir? Volkan nasıl yapılır? En akıllı hayvanlar hangileridir? En iyi kaykay numaraları nasıl yapılır? Gerçek aşkının kim olduğunu nasıl öğrenirsin? Tüm bu soruların cevapları da daha bir dolu başka ilginç bilgi Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi 1’de!
Serinin diğer kitapları da çok yakında Esen Kitap’ta…

Çocuklar İçin Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi 1
Yazarlar : Matthew Morgan ve Samantha Barnes
Çizer: Niki Catlow
Çeviren : Seda Çıngay
Yayınevi : Esen Kitap
Türü : Çocuk Kitapları
Temmuz 2015, 1. Basım
Çıkış tarihi : 3 Temmuz
Sayfa Sayısı: 126
Etiket Fiyatı: 15 TL 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template