♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Stephen King'in Beklenen Romanı "Diriliş" Raflardaki Yerini Aldı!

Stephen King’in merakla beklenen son romanı Diriliş/Revival, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı!

Stephen King’in her romanı birbirinden iddialıdır, kimi gerilim unsuru, kimi de polisiye örgü açısından… Fakat Diriliş’in iddiası bu sefer hikâyenin sonunda saklı; çünkü Stephen King’in şimdiye dek yazdığı en dehşet verici sonla noktalanıyor! 

Elli yıllık bir dönemin anlatıldığı romanda yazar herkesin kendine sorduğu soruları da sorarak kurgunun içine okuru hızlı ve derin bir şekilde çekmeyi başarıyor! 

New England’ın ufak bir kasabasında küçük bir çocuk ile kasabanın yeni rahibi arasında gizli bir takıntıyı temel alan derin bir bağ oluşur. Ancak, ailesinin başına korkunç bir felaket gelen genç rahip Tanrı’yı lanetleyerek kasabayı terk eder.

Aradan yıllar geçer. Artık bir yetişkin olan küçük çocuk, parçası olduğu rock gruplarıyla bütün ülkeyi dolaşırken eski dostu ile tekrar karşılaşır ve bu karşılaşma şeytanın bile aklına gelmeyecek bir anlaşmayla perçinlenir...

Stephen King’in şimdiye dek yazdığı en dehşet verici sonla noktalanan Diriliş, King’in neden “dünya edebiyatının merkezinde olduğunu” (Margaret Atwood, New York Times) tartışma götürmez bir şekilde kanıtlayan eşsiz bir şaheser.

Yeni Tanışanlar için Stephen King
Hepsi de dünya çapında çok satanlar listelerine girmiş elliden fazla romanın yazarıdır. Son eserlerinin arasında Doktor Uyku ve CBS’te çok başarılı bir dizi yorumlaması olan Kubbe’nin Altında vardır. Romanı 22/11/63, New York Times Kitap Eleştirisi tarafından 2011’in ilk on kitabı arasında gösterilmiş, En İyi Gizem/Macera Romanı seçilerek Los Angeles Kitap Ödülü’nü ve Uluslararası Macera Yazarları En İyi Kitap Ödülü’nü kazanmıştır. Yazar, 2003’te Ulusal Kitap Vakfı’ndan Amerikan Edebiyatına Güzide Katkı Madalyası almıştır. Kendisi de roman yazarı olan eşi Tabitha King ile Bangor, Maine’de yaşamaktadır.


Kitabın Adı: Diriliş
Orijinal Adı: Revival
Yazar: Stephen King
Çevirmen: Canan Kim
Sayfa Sayısı: 392 sayfa
Fiyat: 25.00 TL
Dağıtım Tarihi: 15.05.2015


Share this:

1 yorum :

  1. Almaktan son anda vazgeçmiştim. Madem sonu muhteşem bir şans vereceğim :)

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template