♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sonbahar Demek, Babylon’da Yeni Sezon Başlıyor Demek

Babylon yeni sezonunu, doğduğu yer olan ve yakında renove edilmesi planlanan Babylon Asmalımescit’te “bis” yaparak, dans ve eğlence üzerine kurgulu bir programla karşılıyor. 

Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en iyi canlı müzik mekanları arasında gösterilen Babylon, yeni sezona 14 Ekim Salı akşamı düzenlenecek geleneksel Jukebox açılış partisi ile başlıyor. 16 Ekim Perşembe günü New Yorklu neo-disco grubu Hercules& Love Affair, 17 Ekim Cuma günü en yetenekli blues ve funk gitaristlerinden Keziah Jones, 18 Ekim Cumartesi günü ise elektronik müziğin sıra dışı temsilcilerinden Pantha Du Prince ile ahalisine haraketli bir hafta sunuyor.

22 Ekim Çarşamba akşamı ise müziğini “gülerken ağlatabilecek bir güçte” şeklinde tanımlayan ve geçtiğimiz yıllarda hızla tükenen konser biletlerinin ardından merakla beklenen isim Chinawoman sahnede olacak. 

Babylon önümüzdeki haftalarda Türkiye’nin en uzun soluklu ve en eski festivali 24. Akbank Caz Festivali’ne de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Babylon’un kabına sığmayan konserler serisi “Babylon Presents”
Babylon yeni sezonla birlikte ahalisini buluşturmayı amaçlayan festivalleri gibi sezon boyunca farklı mekanlarda küratörlüğünü üstleneceği konserler serisine başlıyor. Jack White ile başlayacak konserler serisiyle Babylon, ruhuna ve müzikal köküne yakın duran grupları farklı mekanlarda ağırlayacak. 

Yeri gelmişken yeni sezonun kaçırılmaması gereken konserlerini de sayalım;
31 Ekim – Dillon
1 Kasım – Chet Faker
12 Kasım – Emiliana Torrini
22 – 23 Kasım – Cat Power
13 Aralık – Gus Gus


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template