♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Pharrell Williams Artık Kütüphanenizde

Daft Punk ile yaptığı düetlerle ve son olarak yayınladığı “Happy” şarkısıyla adından sıkça söz ettiren Grammy Ödüllü, Pharrell Williams’ın yalnızca 500 adet basılan, özel üretim ve imzalı kitabı “Pharrell: Places and Spaces I’ve Been Limited Edition” shopigo.com’da!

“Pharrell: Places and Spaces I’ve Been Limited Edition” Pharrell Williams’ın müzik kariyerinden, moda ve tasarım dünyasına girişini konu alıyor. Gençler için ‘cool’ kavramının yeni tanımlaması olarak adından söz ettiren Pharrell Williams, farklı stilini açıklamak için kitabında da müzik, moda ve tasarımı yaratıcı bir güç olarak kullanıyor. Sanat, tasarım, popüler kültür ve sokak konseptinin kesişim noktasından yola çıkarak farklı disiplinleri birbiri içinde kullanan kitap, çağdaş müzisyenlerin rolünü yeniden tanımlayarak, diğer müzisyenlere ve kültür figürlerine öncülük ediyor.

Dünyanın her yerinde listelerin zirvesine yerleşen ve "Despicable Me 2" filminin soundtrack albümünde de yer alan "Happy" şarkısı ile inanılmaz bir başarıya imza atan ünlü müzisyen Pharrell Williams’ın merak uyandıran kitabı, Türkiye’de yanlızca shopigo.com’da satışa sunuluyor. Dünyada sadece 500 adet basılan imzalı ve her biri numaralı olan kitapların içinde Terry Richardson’ın fotoğrafladığı bir N.E.R.D t-shirtü de yer alıyor. 

Shopigo.com’da 4, 9, 10 ve 12 numaralı kitapların satışta olduğu ve fotoğrafların ağırlıklı olduğu “Pharrell: Places and Spaces I’ve Been Limited Edition”, Pharrel Williams’ın müzik kariyerini, sanatçının Kanye West, Jay-Z ve Snoop Dogg gibi sanatçılarla olan işbirliklerini derinlemesine inceliyor. 1927’de kurulan, moda, mimari, fotoğrafçılık ve gastronomi alanlarında dünyanın en önemli yayınlarını yapan, Rizzoli’nin etiketiyle özel üretim olarak yayımlanıyor.

Detaylı bilgi için: www.shopigo.com


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template