♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kalbinizle Düşünceleriniz Arasındaki Mesafeyi Kısaltan Kitap: Kalbin Şifası

Yazar Diamon Eros, Anadolu topraklarında doğan ilk ve tek şifa ekolünü 'Kalbin Şifası' adıyla kitaplaştırdı. Diamon Eros kitapta, insanın kalbi ve öz varlığıyla iletişimi kaybettiğine dikkat çekiyor. Yazar, bu bağlantıyı yeniden yaratarak şifa bulmanın altın kurallarını okuyucuyla paylaşıyor.

Etrafımdaki tüm canlıları koşulsuz sevebiliyor muyum? Kalbimle düşüncelerim arasında mesafe var mı? Günlük koşuşturma arasında yavaşlayıp, anı fark edebiliyor muyum? Kendime ve başkalarına karşı ne kadar dürüstüm? 

Birçok hastalığımızın nedeninin bu gibi sorulara verdiğimiz yanıtlarda gizli olduğu biliyor muydunuz? Yazar Diamon Eros, kendisine özgü şifa ekolünü aktardığı 'Kalbin Şifası' kitabında, bu soruları sorarak, hastalıkların oluşumunu ve şifa yöntemlerini sıradışı öğretilerle okuyucuya anlatıyor. 

Kitapta, çocukluktan beri kazandığımız ön yargılarla edindiğimiz davranış kalıplarının yarattığı sorunlara dikkat çeken Eros, “İnsanlar kalpleri ve öz varlıklarıyla iletişimi kaybetmiş durumda. Bu bile tek başına hastalık sebebi” diyor. Diamon Eros, kendimizle kaybettiğimiz iletişimi kurmanın ilk adımlarından biri olan 'Dürüstlük Diyeti'ni, derinlere hapsettiğimiz gerçek arzularımızı dışarı çıkarmanın yöntemlerini, etkili bir anlatımla okuyucuya sunuyor.

Hastalıklardan korunmak için önce kendi arınmamızı gerçekleştirmemiz gerektiğini hatırlatan yazar, bütün hastalıkların zihnimizde oluştuğunu belirtiyor. Kitapta bu bilginin izinden giden Diamon Eros, düşüncelerimizi adım adım değiştirecek uygulamalara,  metaforlara ve şifa terapisi alan hastaların izlenimlerine yer veriyor. 

Deva Yayınları tarafından hazırlanan 'Kalbin Şifası' kitabında Diamon Eros, Kalıtsal ve Genetik Hastalıklar, Deri Hastalıkları, Sindirim Sistemi Hastalıkları, Cinsellik, Kanser, Bağımlılıklar gibi pek çok başlıkta, yıllardır edindiği tecrübeleriyle geliştirdiği kendisine özgü şifa yöntemlerini aktarıyor. Kitap, şifa enerjisi ve işleyişini kavramak, uygulamalarla tedavi olmak ve şifa dağıtmak isteyen herkese hitap ediyor.

Kitaptan alıntılar:
Hastalık, gerçekleştirilememiş bilinç genişlemesidir. Şifaysa, bilincimizde zamanı gelmiş genişlemenin gerçekleştirilme halidir ve aslında bilinç, asıl doğasına bir parça daha açılmaktadır. Bu nedenle hastalık ve şifa, sadece bilincimizle ilgilidir. Fiziksel bedenimizse, sadece bunu yansıtmak üzere programlanmış bir aynadır. 

İnsanlar kalpleri ve öz varlıklarıyla iletişimi kaybetmiş durumdadırlar. Bu durum bile tek başına hastalık sebebidir... Derhal kendimizi ve diğerlerini kandırmaktan vazgeçmek durumundayız. 

Şifa insanın kendinden, kendinedir. Sizin dışınızda oluşan faktörler sadece aracıdırlar ve size ancak şifanın gerçekleşmesinde katkı sağlayabilirler. Bu nedenle, şifayı kişinin kendisinden başkası gerçekleştiremez. Bunun için o kişinin saf bir şekilde niyet etmiş olması gerekir.

İnsanın kendini arındırabilmesinin en önemli şartı sevmektir. Sevgi; bir bedene girdiğinde ve o bedende yükselmeye başladığında beden arınmaya başlar. Koşulsuz olarak her şeye, herkese sevgiyle bakmaya başladığınız andan itibaren, tevazu ve hoşgörü de kendiliğinden size doğru gelmeye başlayacaktır. 

Hiçbir şifa, kâğıtlarla, yani sertifikalarla aktarılamıyor. Bu konuda uygulamanın gücü açısından en gerekli şey: Kalbin Saflığı… Bu durum tıpkı; ehliyetinizin kaç yıllık olmasının, sizin iyi araba kullanıp kullanmamanızla ilgisi olmaması gibidir. Dünyadaki bütün şifa eğitimlerini alsanız da, kalbinizi, kendinizi yeteri kadar saflaştırmadıkça tam güçlü şifalanmalar gerçekleştiremezsiniz.

Diamon Eros; Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünün ardından çok uluslu şirketlerde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yaptı. 2000’li yılların başında uzun süredir ilgi duyduğu enerjisel şifa konusundaki çalışmalarına hız kazandırdı. Aldığı eğitimler ve uyumlamalardan sonra Reiki, Shamballa, Koşulsuz Sevgi Enerjisi, GMA, Altın Üçgen şifa tekniklerinde Master seviyesine geldi. Şu an uyguladığı şifa çalışmalarında, bu tekniklerin hiçbirini kullanmıyor. Kalbin Şifası tekniğini geliştiren Eros, düşünüş biçimimizi değiştirebilir ve bilinçaltımızdaki inançlarımızı değiştirebilirsek herhangi bir hastalık fiziksel bedenimizde daha oluşmadan engellemenin ve onu dönüştürmenin mümkün olduğunu ve şifanın kalbin saf sevgi enerjisi ile tedavi olabileceğine inanıyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template