♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

tiyatrOn Seyirci ile Buluştu

tiyatrOn'un ilk oyunu olan “Bu Sonu Mutlu Biten Hikayelerden Biri Değil”, izleyicisini hem düşündürüyor hem konuşturuyor.

“Bu Sonu Mutlu Biten Hikayelerden Biri Değil”, yaşanmış bir olaydan yola çıkarak, iletişim, iletişimsizlik, sosyal medya, yalnızlaşma sorunsallarını bir Z kuşağının gözünden gösteriyor.

Alışılagelmişin dışında sahnelenen oyun, izlendikten sonra da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Türk Tiyatrosunda bir ilk olarak sergilenen oyun, izleyicilere sunulan video sayesinde, izleyicinin kendisine ait dijital platformlarında ikinci kez çarpıcı bir şekilde son buluyor.

"Artık kusursuz hissetmiyorum. Harika da değilim. Hiç olmadım sanırım. Saçmalamak istedim. Herkesin buna hakkı var. Benimki olmadı. Ne hissettiğimi biliyorsunuz. Ne hissettiğimi bil istedim. Artık biliyor musun?" gibi repliklerden oluşan oyunda, hijyenik hayatını çamaşır suyuyla yıkamak isteyen bir ergenin bugünü ve dününden bahsediliyor.

Halil İbrahim Irklı'nın yazıp, Saydam Yeniay'ın yönettiği oyun, 4 kişilik oyuncu kadrosu ile her Pazar akşamı kara Kutu sahne sanatları mekanında sahneleniyor. Teknolojiyle oldukça fazla haşır neşir olduğumuz şu günlerde mutlaka izlenmesi gereken bir oyun.

Oyuncular
Çocuk:    Halil İbrahim IRKLI
Kadın:    Merve İLERİ
Psikolog: Milay EZENGİN
Adam:     Eray ÇAKIRER

Detaylı bilgi için; http://www.tiyatron.org


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template