♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Bakış: Don Jon / Kalbim Sende

Joseph Gordon-Levitt’in yazıp yönettiği ve 2013’ün en merakla beklenen filmleri arasında yer alan “Don Jon”, “Kalbim Sende” adıyla 11 Ekim’de gösterime giriyor.

İlk gösteriminin ardından Amerikan stüdyolarını peşinden koşturarak rekor bir fiyata satın alınan film, süratle son yılların en eğlenceli ve özgün romantik komedisi olarak etiketlenmişti. “Aşkın 500 Günü” ve “Inception”ın yıldızı Joseph Gordon-Levitt modern zamanların Don Juan’ı rolünde karşımıza çıkıyor. Yakışıklı ve çapkın Don Jon, bir gün güzeller güzeli Barbara’ya rastlar ve kalbini kaptırır. Ancak onu parmağında oynatan ve evlenilecek bir adam haline getirmeye çalışan Barbara ile düzenli bir ilişki yaşamak Don Jon için pek kolay olmaz. Don’un zamanla aşka ve hayata dair aradığı cevapları bulmasına ise Esther yardımcı olacaktır.

Levitt’e Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Glenne Headly ve Brie Larson’un eşlik ettiği filmde cameo performanslarıyla Anne Hathaway ve Channing Tatum da yer alıyor. Sundance film festivali’nde yaptığı ilk gösterimde çok beğenilen ve 28 Eylül’de Amerika’da gösterime giren “Don Jon”, açılış haftasında bütçesini çıkarıp, olumlu eleştirilerle, yeni jenerasyon bir oyuncunun yönetmenlikte de başarılı olabildiğini gördük yorumlarıyla karşılandı... Levitt’in ilk sınavında başarılı olduğunu söyleyenler çoğunlukta... Gelelim fragmana; gayet eğlenceli görünüyor... Levitt ile Johansson’un kimyaları tamam, porno vurgusu çok rahatsız edici görünmüyor... Farklı bir film izlemek ve bolca eğlenmek için bekliyoruz...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template