♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Fragman: Ender's Game

Bu yıl izleyeceğimiz gişe canavarlarından “Ender’s Game”in ilk fragmanı sonunda görücüye çıktı...

Orson Scott Card’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, “Ender’in Oyunu” adıyla ülkemizde raflarda bulunan çok satar bir seri... Bilim Kurgu dünyasının en önemli iki ödülünü aynı anda almasıyla ilgi odağı haline gelen seri, oyun ile ölüm arasında geziniyor... Uyarlamayı üstlenen isim, 2005 yapımı oscar ödüllü “Tsotsi” ile büyük çıkış yaptıktan sonra gişe denemelerine soyunan Gavin Hood... Oyuncu kadrosu Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Viola Davis, Khylin Rhambo, Moises Arias ve Ben Kingsley’den oluşan fütürüstik film, 2070 yılında geçiyor. 

Dünyaya yapılan bir yaratık saldırısı sonrasında hayatta kalmak için savaşmaya başlayan insanlık, gezegenlerini ele geçirmeye çalışan Buggers'lara karşı büyük bir mücadeleye girişirler. Görevinde başarılı olmaya çalışan insanoğlu, bu dünyadışı yaratıkları yok etmek için özel olarak çalışacak olan IF isimli seçkin bir ordu kurar. Hikayemizin başkarakteri Andrew “Ender” Wiggin ise özel yeteneklere sahip bir çocuktur ve bazı çocuklar gibi o da gelecekte bugger'lara karşı savaşması için özel olarak eğitilir. 

Amerika’da 1 Kasım’da vizyona girecek filmin, ülkemizdeki akibeti henüz bilinmiyor ama çok bekleteceğini de düşünmüyoruz...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template