♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Mesut Yar ile “Burada Laf Çok” ta...

Televizyon dünyasının önemli simalarından Mesut Yar, stand up komedi şovu “Burada Laf Çok” ile Mersinli sanatseverlerin karşısına çıktı.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla Yunus Özdemir organizasyonuyla sahneye çıkan Yar, kalabalık bir seyirci tarafından ilgiyle karşılandı. Yar’ın şovunu Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, eşi Mualla Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker’de izledi.

Ünlü Antakya biberi zayıflamasıyla gündemi uzun süre meşgul eden Yar, sahneye de aynı konuya göndermede bulunarak çıktı. Gösteriye yaşamından anektodlarla başlayan, gazete ve televizyon dünyasından olaylar anlatan Yar, dizilerin hayatımızdaki yerlerine değinerek şovunu noktaladı. Organizasyonun çiçek ve plaket sunumuyla gece sona erdi.

Kurtuluş mahallesi çocuğu olduğunu anlatarak başladığı şovunda Yar, ne olmak istediğini anlama yıllarından sonra Hürriyet’te ofis boy olarak girdiği medyadaki konumuna giden yolu da eğlenceli anektodlarla anlattı. Posta Gazetesi’ndeki yazıları ile gazete dünyasının önemli isimleri ve ünlü anchorman’leri tiye alan Yar, dizilere dair detayları da anlatarak şovunu noktaladı.

Gelelim şovun değerlendirmesine; Bir saat sahnede kalan Yar, sahneyi kullanma ve seyircilere hitap etme konusunda çok kötüydü. İletişim kurmak üzere seyirciye sorduğu sorulardaki acemiliği ve hiç es vermemesiyle hayli acemi görünüyordu öncelikle... Doğaldır, asıl işi bu değil dedik ama sürekli belden aşağı espriler, el hareketleriyle bunların desteklenmesi iyice tuz biber ekti üstüne... Anlattıklarının içinden kendisine ait anektodlar, yaşadıklarından detaylar vasat kalırken, şovun tv-dizi dünyasını ti’ye alma bölümü daha kötüydü. Sıradan bir izleyicinin yakalayabileceği esprileri sahnede anlatmak, pek bir beceri ya da başarı gibi gelmiyor bana... Hayatı tv izlemek olan birinin izleyicinin görmediği şeyleri onlara göstermesi daha iyi olabilirdi, onca espriyi salondaki herkes yapabilirdi zaten... Tüm bunların ışığında, Mesut Yar’da laf çoktu ama dişe dokunur hiçbirşey yoktu...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template