♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kerem Topuz'dan Sıradışı Bir Aşk Hikayesi: Lavinya

Tamamını doğaçlama olarak çektiği ilk filmi ‘Film’ ile sinema çevreleri tarafından dikkatleri çekmeyi başaran ve yurt dışında aldığı ödüllerle adından söz ettiren yönetmen Kerem Topuz, ikinci sinema filmi “Lavinya” için kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. Senaristliğini de Kerem Topuz’un yaptığı filmin, yapımcılığını Arti Film olarak Türker Korkmaz üstleniyor.

Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak olan ve 2014'te vizyona girmesi planlanan filmin başrollerinde şimdilik gizli tutulan tanınmış sürpriz isimler yer alıyor.
                     
Geçtiğimiz yıl Nisan ayında gösterime giren ilk filmi, 'Film' ile dikkatleri çeken genç yönetmen, yine Türkiye sineması için sıra dışı kabul edilecek bir filme imza atmaya hazırlanıyor. Tıpkı Özdemir Asaf'ın şiirinde olduğu gibi gitme dese de gidecek olan ama adını kimseye söylemeyeceği Lavinia'nın hikayesinin anlatılacağı yapım, şaşırtıcı anlatım tarzı ve etkileyici görselliğiyle şimdiden merak konusu.

Yepyeni biri olmak uğruna, sahip olduğu her şeyden vazgeçen genç ve güzel model Lavinya ile gerçek aşkı arayan bohem yazar Can Vural’ın çıktıkları trajik yolculuğu anlatacak olan film, İstanbul'da başlayıp Karadeniz'de küçük bir kasabada son bulacak.


Sanat yönetmenliğini Natali Yeres'in, film müziklerini başarılı müzisyen ve besteci Murat Özdemir üstleneceği, KRMFilm'in yapımcılığında hazırlıkları süren 'Lavinya', 2014'te izleyici ile buluşacak. Türkiye'nin yanı sıra uluslararası film pazarlarını da hedeflediklerini söyleyen Topuz, oldukça iddialı bir yapımla karşımızda olacak.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template