♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

ABC'den “Nashville”e Tam Sezon Onayı

Yeni sezonun müzik dünyasına büyüteç tutan dizisi “Nashville” tam sezon onayı aldı.

13 sezonluk siparişinin üzerine 9 bölüm daha eklenerek, ilk sezonunu 22 bölüme çıkaran Nashville, kanalın tam sezon onayı verdiği üçüncü dizi oldu.

Country müzik ekseninde geçen dizi, iki yıldızın rekabetine odaklanıyor. Eski şöhretinin sonlarına gelmiş efsane solist Rayna ile yeni nesilin sevgilisi olan yükselişteki solist Juliette’in hikayesi izlenme oranlarına bakılırsa kanalın istediği ilgiyi yakalamış durumda.  

Kendi günü ve zaman diliminde en çok izlenen dizi olan Nashville, tüm yaş gruplarında lider dizi olarak ön plana çıkıyor. Yaklaşık 9.5 milyon seyirci ortalamasıyla, bu sezon başlayan diziler arasında da ikinci sırada. Bu oranların yakalanmasındaki en önemli sebep, başroldeki iki yıldız… American Horror Story ile tanınan Connie Britton ve Heroes demenin yeterli olacağı Hayden Panettiere arasındaki müzikal savaşa, Amerikalıların sevdiği tür Country’i de ekleyince dizinin havası tam da takip edilecek ve kayıt edilecek hale geliyor. Yeni sezon dizileri içinde en iyi dramalardan biri olduğunu söylemek mümkün. Özellikle çok başarılı bir pilot bölümle başlaması da buna etken.

Sadece oyuncularıyla değil, bölümlerde seslendirilen şarkılarıyla da çok konuşulan dizi, Çarşamba akşamı altıncı bölümüyle ekranlardaki macerasına devam edecek.

2012/13 Sezonu dizilerinin iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template