♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Pretty Little Liars”a 4.Sezon Onayı

ABC Family’nin suçlu zevk dizisi, kanaldan gelen resmi açıklamayla dördüncü sezon onayını aldı.

Sara Shepard’ın aynı adlı romanından uyarlanan, dört kız arkadaşın ölen arkadaşları sonrasında değişen yaşamlarını anlatan gençlik gerilimi kanalın en çok izlenen dizisi konumunda olduğundan, üçüncü sezona ara verdiği dönemde yeni sezon onayı alması sürpriz değil.

Spencer, Hanna, Aria ve Emily, Alison’un ölümünü araştırmaya bir sezon daha devam edecek. 24 bölümden oluşacak yeni sezon, gelecek yılın ikinci yarısında yayınlanmaya başlayacak.

Genç izleyicileri ekran başına çeken, kızların giyinişleriyle modaya da göz kırpan Pretty Little Liars, ilk sezonundan bu yana kanal tarihinin en çok izlenen ve en iyi reytingleri alan yapımı. 12-34 yaş arası izleyicinin favorisi olan dizi, bölüm başına yaklaşık 3 milyon izleyiciyi yaz döneminde yakalamasıyla öne çıkıyor.

28 Ağustos’ta yaz finali yapan dizi, Ocak ayında kaldığı yerden devam edecek. Adam Lambert’in konuk olacağı Cadılar Bayramı özel bölümü ise 23 Ekim’de yayınlanacak.

Spoiler Uyarılı PS:
Üç sezondur yormadan, çerez niyetine zekice kıvırmalar ve bulmacalarla giden dizi, yaz finalinde epey saçmaladı. Mona ile ortak çalışanın Toby çıkması hayli mantıksız ve saçma bir hareket oldu. Yeni karakter eklemek yerine, yan karakterleri zanlı ilan eden mantık dizinin kan kaybetmesini sağlıyor. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template