♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Smashed’den ilk Afiş ve Fragman

Breaking Bad” ile yıldızı parlayan Aaron Paul’lu bağımsız drama “Smashed”den ilk fragman yayınlandı.

Mary Elizabeth Winstead ve Aaron Paul’un alkolizmin biraraya getirdiği evli çifti canlandırdıkları filmin yönetmeni ikinci uzun metrajında James Ponsoldt… 2006’da “Off the Black” ile olumlu eleştiriler alan Ponsoldt, senaryoyu aktrist Susan Burke ile birlikte yazmış. Bunun da filme çok olumlu yansıdığı söyleniyor. 

Alkolizmle mücadele etmenin zorlukları hakkında aydınlatıcı bir film olan “Smashed”, Kate’in alkolden kurtulmak istemesiyle işlerin karışmasını anlatıyor. Ayık olmak isteyen Kate ile, alkoliklikten memnun olan Charlie’nin yaşadıklarını odaklanan öykü komedi ile dram arasında seyrediyor. Sundance’deki ilk gösteriminde pozitif eleştiriler alan filmde Winstead’ın hayatının performansını verdiğinin altı çiziliyor. Büyük Jüri ödülünü alamasa da, jüri özel ödülünü alması da şimdiden adının duyulmasını sağlamış durumda.

Nick Offerman, Megan Mullaly, Mary Kay Place ve Octavia Spencer’ın çiftimize eşlik ettiği Smashed, 12 Ekim’de Amerika’da vizyona girecek… Bizim karşımıza nerde çıkar, şimdilik belli değil…



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template