♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kristen Stewart’tan Zoe Saldana’ya Kadro Günlüğü


Pamuk Prenses ve Avcı”nın gişedeki başarısı kaçınılmaz olarak devam filmini getirmişti. İlk filmin kadrosu korunacakmı soruları arasında, David Koepp senaryoyu yazmaya başlamıştı. Yönetmen Rupert Sanders, yaptığı açıklamayla Kristen Stewart’ın ikinci filmde yer almayacağını söylerken, sebebi konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Filmin gişesine katkısı büyük olan Stewart'ın ikinci filmde yer almayacak olması bakalım ne sonuçlar doğuracak.

Eastern Promises”in devamı konusunda yaşanan gelişmeler olumsuzluklarla sonuçlandı ve proje iptal oldu. Viggo Mortensen ve Vincent Cassel’in yer alacakları duyurulan filmin ekim ayında motor demesi gerekiyordu ama David Cronenberg, iptal olma sebebini açıklamadı. Bu karardan duyduğu memnuniyetsizliği “karardan hoşlanmayanlar Focus’tan James Schamus’a sormalı… Bu onun kararı” diyerek dile getirdi.

True Blood’ın Martha’sı olarak tanıdığımız Dale Dickey, “Iron Man 3” kadrosuna katıldı. Mayıs 2013’te vizyona girmesi beklenen filmin kadrosu da neredeyse tamamlanmış durumda. Hatırlatalım kadrosu korunan devam filminde yönetmen koltuğu Shane Black’e devrolmuştu.

Tracy Letts’in aynı adlı kitabından uyarlanacak “August: Osage County” kadrosu genişlemeye devam ediyor. John Wells’in yöneteceği film Meryl Streep ve Julia Roberts’ın anne-kızı canlandıracak olmasıyla dikkat çeker hale gelmişti. Juliette Lewis, Abigail Breslin Margo Martindale ve Dermot Mulroney kadroya eklenen son isimler oldu.

Grace Kelly biyografisi “Grace of Monaco” kadrosuna iki oyuncu daha katıldı. Nicole Kidman’ın Kelly’i canlandıracağı, Olivier Dahan‘ın yöneteceği filmin ikinci kadın oyuncusu Paz Vega olmuş, kadroyu şekillendirecek aktörler beklenmeye başlanmıştı. Frank Langella ve Tim Roth henüz hangi rolleri canlandıracakları açıklanmasa da kadroya katıldı.

The Hunger Games: Catching Fire” kadrosu tamamlanmaya başladı. Jena Malone ve Philip Seymour Hoffman,  Amanda Plummer, Tony Shalhoub, Sam Claflin ve Melissa Leo’nun ardından kadroya katılan son isim Stephanie Leigh Schlund oldu. Francis Lawrence’ın yöneteceği filmde Schlund, Cashmere adlı karaktere can verecek.

Zoe Saldana, Nina Simone biyografisi “Nina” kadrosuna katıldı. Kimi canlandıracağı açıklanmadığı için dedikodular aldı yürüdü… Mary J. Blige’in ünlü cazcıyı canlandıracağı açıklanmış olsa da, rolün Saldana’ya verildiğine dair söylentiler azımsanacak gibi değil. Özellikle yapımcıların bu konuda bastırdığı gelen haberler arasında. Cynthia Mort’un yazıp yöneteceği filmin sinopsisi açıklanmadığından, sadece Simone’un asistanıyla yaşadığı ilişkiye dayanacak dendiğinden şimdilik ne desek boş…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template