♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

John Woo’dan Joel Edgerton’a Proje Günlüğü

Sinema dünyası boş durmuyor. Yönetmenler yeni filmlerini duyuruyor, oyuncular imzalarını atıyor. Bizde son iki gün içinde duyduklarımızdan, yaptık bir derleme… İşte sıcağı sıcağına kadro haberleri:

Dokuz yıl sonra İngilizce film yönetmeye soyunan John Woo, Seijun Suzuki’nin 1963 yılı klasiği “Youth of the Beast” yeniden çekmeye karar verdi. “Day of The Beast” adıyla Tokyo’da çekilecek film, Japon mafyası olarak bilinen Yakuzalar üzerine odaklanıyor. Üstad filmle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bu film, Nikkatsu’nun 100. Yılına ve sektöre bir selamdır” dedi.

Isabelle Fuhrman, David Gordon Green‘in yeniden beyaz perdeye aktaracağı “Suspiria”da.

Oliver Cooper, “Runner Runner” Ben Affleck ve Justin Timberlake karşısında.  

C.K Williams’ın şiiri “Tar”dan uyarlanma hazırlıkları yapılan proje için, James Franco, Mila Kunis, Olivia Wilde, Jessica Chastain düşünülen isimler…

Bill Granger’ın romanı “There Are No Spies”ten uyarlanacak aksiyon gerilim “November Man” hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Roger Donaldson’ın yöneteceği filmin senaryosunu Michael Finch ve Karl Gajdusek kotaracak. Başrolleri ise Pierce Brosnan ile Dominic Cooper kapmış durumda.

Alexander Payne, yol filmi için kolları sıvadı. “Nebraska” için Will Forte ve Bruce Dern isimleri geçiyor.

Maymunlar Gezegeni serisi yakaldığı başarı sonrası devam ediyor. “Rise of the Planet of the Apes”in senaryosu için kolları sıvayan isim Scott. Z. Burns…

Amy Adams’ın adı üstüste uyarlamalarla anılıyor. Gillian Flynn’in karanlık romanı “Dark Places”in övgüler toplamasının kaçınılmaz sonucu filme dönüşmesiyle Adams’ın kapısının çalınması kimse için sürpriz olmadı.

Carrie’nin yeniden çevrimi için kadrolaşma hızla sürüyor. Kadroya katılan son isimler Alex Russell ve Ansel Elgort oldu.

Yeniden çevrim “Star Trek”te genç Kaptan Kirk olmasının ardından projeden projeye koşan Chris Pine, Mantivities’in başrolünde yer alacak.

Warrior’daki güçlü performansı ile geçen yılın konuşulan Joel Edgerton, korku filmi yazıyor. Matthew Saville’in yöneteceği filmin başrolünü de üstlenecek Edgerton’un filminin adı “Felony”… 

Frank Grillo, “Warrior”daki rol arkadaşı Joel Edgerton ile birlikte ismi henüz belli olmayan Osama bin Laden dramasında. 


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template