♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

De Palma’nın “Tutku”sundan ilk Kareler

Brian De Palma’nın “Dressed To Kill” ve “Basic Instinct”in yolundan giden yeni filmi “Passion”dan ilk kareler geldi.
Rachel McAdams ve Noomi Rapace’nin öpüşmek üzere olduğu karenin yayınlanmasıyla ilgi toplayan film, De Palma’nın yeni sularda yüzdüğünü ve bunda kararlı olduğunu gösteriyor. Hikaye, bir kadınla; onun masum, aşık olunası ve kolaylıkla sömürülebilir bir kadını kanatları altına almasını anlatıyor. Fotoğraflarda ortaya çıkansa elinde bıçak, yüzünde maskeyle görünmesi.



Uluslararası iş aleminde it dalaşı yapan iki kadının iktidar mücadelesini anlatan De Palma, erotik gerilim kalıplarını kullanıyor. Doğal çekiciliğin verdiği fırsatları kullanmaktan çekinmeyen Christine, her tür hırsızlığı yapmaktan çekinmeyen koruması altına aldığı uçarı Isabelle ile ekip olur. Christine’in kendinden daha genç bir kadını yönetmenin zevkini adım adım ileri götürmesiyle başlayan iktidarı, Isabelle’in karşı hamlesiyle savaşa dönüşür. Savaşı ortaya çıkaran ise bir cinayettir.
  

Alain Corneau’nun filmi “Crime d’amour”unun, De Palmanın ellerinde ne hale geldiğini görmek için gelecek yıl bu zamanları beklememiz gerekiyor.





Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template