♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Showtime'dan 3 Diziye Yeni Sezon Onayı

Pazar akşamları peşpeşe ekrana gelen dizileriyle gövde gösterisi yapan Showtime, hedefini tutturunca üç dizisine yeni sezon onaylarını verdi. Shameless, Californication ve House of Lies yeni sezon onayını resmen aldı.

Altı çocuk ve bekar babanın Chicago varoşunda geçen hayatlarını anlatan, aynı adlı ingiliz dizisinin amerikan versiyonu olan Shameless, ikinci sezonun henüz dördüncü bölümü yayınlanmışken üçüncü sezon onayını aldı. İlk sezonundaki başarısını aynen devam ettirmesi ve ekranlarda benzerinin pek olmamasıyla başarıyı yakalaması da beklenen birşeydi.

David Duchovny’nin hastası olduğumuz dizisi Californication ise ekranın en özgün işlerinden biri olarak 2007’den bu yana başarıyla sürüyor. Kendi kitlesini çoktan yaratan dizi yaramaz adam yazamayan yazar Hank Moody’nin hayatına odaklanıyor. Beşinci sezonun dördüncü bölümü yayınlanmışken, kanalın daha fazla beklemeyip altıncı sezon onayını vermesi elbette yine sürpriz değil…

Kanalın ara sezon işi olarak 8 Ocak’ta başlayan ve kısa sürede yılın en yaratıcı ve eğlenceli işlerinden biri olarak farkedilen House of Lies ise dördüncü bölümünün yayınlanmasının ardından ikinci sezon onayını aldı. İş dünyasına odaklanan, yönetim danışmanlığı yapan bir ekibin maceralarını anlatan dizi, Don Cheadle ve Kristen Bell faktörüyle de ön plana çıkıyor.

Showtime’dan yapılan açıklamada, dizilerin pazar akşamlarında büyümelerini devam ettireceğini umduklarını ve istikrarı koruyarak devam edeceklerinin altı çizilirken, adet olduğu üzere ekiplerle çalışmaktan duyulan heyecan ve mutluluk ifade edildi.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template