♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Jennifer Carpenter: "Dexter'ın Tutacağını Düşünmemiştim"

Dexter’ın yıldızı Jennifer Carpenter, diziyle ilgili bir dizi açıklamada bulundu. Dizinin bundan sonrası için yaptığı açıklamaların yanı sıra, çekimlere başladıkları dönemde düşündüklerini de itiraf etti.

Debra Morgan olarak izlediğimiz Carpenter, altıncı sezonun finalinden sonra dizinin seyri için izleyicilerin içlerinin rahat olmasını istediğini belirterek; eski kocası ve rol arkadaşı Michael C. Hall ile aralarında olanın diziyi etkilemeyeceğinin altını çizdi.

2007’de başlayan birlikteliklerini, 2008’in son gününde evlenerek 2009’a evli giren çift, Hall’ın kanser olmasıyla zor günler geçirmişti. Kanseri yenen çift, evlilikteki sorunları yenemeyince 2010 Ağustos’nda boşanma davasıyla yeni bir süreç başlamıştı. Bu ayın başlarında resmen boşanan çiftin ilişkileri biterken, dizide başlayacak gibi olması da fanların kaygılanmasına sebep oluyordu.

Oyuncuların özel yaşamlarının kendilerine kalmasının işteki en kutsal durum olduğunu belirten Carpenter, “Bu kural asla değişmeyecek. Tüm fanların içi rahat olsun. Bu dizi herşeyden önemli. Michael ile her zaman güzel işler yaptık. Hayatlarımızda da önemli roller oynadık. Bu durum hep böyle sürecek.” dedi.

2006’da dizinin pilot bölümünü çektiği günlerde düşündüklerini paylaşan Carpenter, dizinin bu kadar popüler olmasını beklemediğini itiraf etti. Yayıncı kanalın bir seri katil merkezli diziye bu kadar destek vereceğini düşünmediğini belirterek “dizinin bu kadar genişbir kitle tarafından sahiplenileceğini asla tahmin etmemiştim” dedi.

Modern Family’de yer almak istediğini de belirten 32 yaşındaki oyuncu “Modern Family’de rol almak çok eğlenceli olurdu. Dizi setinde bir gün takılmak bile cezbedici olur, ki kim buna hayır diyebilir” dedi.
Geri bıraktığımız Pazar günü sezon finali yapan Dexter’ın son iki sezonu için çalışmalarda sürüyor. Yapımcıların açıklamasına göre uzun zamandır üzerinde düşünülen finale giden yolun rotası çizilecek. Yedinci sezonun çekimlerine ise 2012 başlarında girişilecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template