♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Lindsay Pulsipher, “The Story Of Bonnie And Clyde”da

Yeni “Bonnie and Clyde” filmi olumsuz görüşlere rağmen yolda. Ama yolda zorluklar olduğu açık. Filmde banka soyguncusu olarak ünlenen iki aşığı (Bonnie Parker ve Clyde Barrow) canlandıracak olan Hilary Duff ve Kevin Zegers’ın ajandalarındaki diğer işler, maalesef bunu mümkün kılamayacak.

Bu durumda senarist/yönetmen Tonya S. Holly filmi çekmek için yeni oyuncular bulmak zorunda. Ama görünen o ki; Holly ve yapımcı Tom Rogers, bunda pek vakit kaybetmemişler. En azından Bonnie’yi oynayacak isim belli: “True Blood” dan tanıdığımız Lindsay Pulsipher. Hali hazırda History Channel’da yayınlanan“The Hatfields and the McCoys”da yer alan aktris, bu yılın sonlarına doğru “The Oregonian” ve  “Meth Head” adlı iki projede daha yer alacak. Holly’nin Pulsipher’ın Bonnie rolü için görüşü de, kesinlikle bu karaktere ekstra şeyler katacağı yönünde. 

Share this:

1 yorum :

  1. Holywood eski kültleşmiş filmlerle kafayı bozmuş sanırım.Bu kadar muhteşem bir filmi yeniden çekip ellerine yüzlerine bulaştırmak istiyorlar galiba.Ayrıca kim olursa olsun bir Faye Dunaway olamaz asla.

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template