♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sam Worthington, Avatar’ın Devamı Hakkında Konuştu


Harry Potter tüm yaz kapalı gişe oynarken, tabi ki Jim Cameron intikam planları peşinde. Ünlü yıldız Sam Worthingon’a göre, 3D’nin muhteşem beyni Avatar 2 ve 3 için çalışmalara başladı bile.

Doğum gününde Cameron’ın kendisini aradığını belirten Worthington, ilk filmi baz alan devam filmi için senaryoyu yazmaya başladığını haber verdiğini iletti. Jim’in Avatar 2 ve 3 için filmi çekmek istediği yerleri söylediğini ve muhteşem fikirleri olduğunu ekledi.

Görünen o ki Worthington da Pandora’ya geri dönmek için sabırsızlanıyor. Jim’le bu seriyi 10 filme kadar bile çekebileceğini söyleyen yıldız, ünlü yönetmenle çalışmanın muhteşem olduğunu vurguluyor.  Sadece kariyer hayatının değil, tüm hayatının onun sayesinde değiştiğini de sözlerine ekliyor.

Bu arada Avatar 2, Worthington’ı göreceğimiz ilk büyük film devamı olmayacak. Aynı zamanda “Clash of The titans 2” ile de beyaz perde de yer alacak. İlk filmden büyük keyif aldığını ve çok şey öğrendiğini belirten aktör, ikinci filmin gösterime girmesini merakla bekliyor.

“Clash Of The Titans 2” 30 Mart 2012’de gösterime girecekken, Avatar 2 için tarih henüz belli değil.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template